Ana Sayfa / Kadınca / O Ses sunucusu Saadet Özsırkıntı nereli, neci

O Ses sunucusu Saadet Özsırkıntı nereli, neci

Saadet Özsırkıntı aslen nereli, kaç yaşında ve O ses Türkiye sunucusu olması bilgileri. O Ses Türkiye yarışması yeni sezona başladı. O Ses Türkiye yeni sezonda sunucu Saadet Özsırkıntı olacak. Peki Saaadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı eğitimi, mesleği ve aslen nereli, kaç doğumlu bilgileri. O Ses Türkiye TV 8 yarışmasının yeni sunucusu Saadet Özsırkıntı dikkat çekti.

Daha önce reklamlarda yer alan Saadet Özsırkıntı O Ses Türkiye’nin sunucusu oldu. İzleyiciler Saadet Özsırkıntı kimdir merak ediyor. Saadet Özsırkıntı hakkında bilgiler haberimizde.

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Aslen Adanalı olan Saadet Özsırkıntı, 1990 yılında dünyaya geldi. Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim gördükten sonra dil eğitimi için İngiltere’ye gitti ve bir süre orada yaşadı. İlk olarak reklam projesinde yer alan Saadet Özsırkıntı, kariyerine sunuculukla devam ediyor.

Survivor’da backstage sunuculuğu yapan Saadet Özsırkıntı, 2018- 2019 sezonunda O Ses Türkiye‘nin sunuculuğunu üstlendi. Saadet Özsırkıntı ayrıca Yetenek Sizsinizde de sunuculuk yaptı.

İlginizi Çekebilir

Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi Meryem Uzerli başrolde. GAİN Ru dizisi izle tüm bölümleri. Meryem Uzerli’nin son oynadığı …

Sınırsız Hosting