Ana Sayfa / İlginç / Oğuzhan Özyakup Hollanda’da ilk gölünü attı

Oğuzhan Özyakup Hollanda’da ilk gölünü attı

Oğuzhan Özyakup Hollanda’da ilk çıktığı maçta daha 2. dakikada gol attı. Kiralık olarak Feyenoord’a transfer olan Oğuzhan Özyakup, takımının Eredivisie’de Emmen’i konuk ettiği maçın 2. dakikasında gol buldu ve Hollanda macerasına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Feyenoord’a giden Oğuzhan Özyakup ilk çıktığı maçta gol atarak Beşiktaş’a nispet yaptı. Hollanda Eredivisie’nin 21. haftasında Feyenoord, Emmen’i konuk ederken Beşiktaş’tan kiralık olarak Feyenoord’a giden Oğuzhan Özyakup’un Hollanda macerası çok hızlı başladı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP HOLLANDA’DA KENDNİ BULDU

Yeni bir başlangıç yapmak için ve yeniden eski, etkili olduğu günlere, dönüş yapmak için doğduğu Hollanda’ya dönen Oğuzhan Özyakup, Emmen karşısında henüz 2. dakikada ağları bulmayı başardı.

Orta sahada Emmen’in hücumunda topu kapmayı başaran Oğuzhan, takım arkadaşlarıyla hızlı bir şekilde olgunlaştırdıkları kontratakta son sözü söyledi.

Büyük sevinç yaşadı!

Sinisterra’nın pasında düzgün bir gol vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren Oğuzhan Özyakup takım arkadaşlarıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Aynı zamanda Medipol Başakşehir’in Emmen’e kiraladığı Kerim Frei da karşılaşmada forma giydi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting