Ana Sayfa / İlginç / Trabzonspor’un Uğurcan’ı var

Trabzonspor’un Uğurcan’ı var

Kaleci Uğurcan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı sorusu. Trabzonspor Fenerbahçe maçının sonucu ve kaleci Uğurcan’ın büyük başarısı. Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam etti. Uğurcan’ın net pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla devleştiği karşılaşmada kazanan 2-1’le ev sahibi Trabzonspor oldu. Fırtına 38 puana çıktı, konuk ekip Fenerbahçe ise 37 puanda kaldı. Bordo-mavililerin bir de maç eksiği bulunuyor. 90+7’de Luiz Gustavo 72’de gördüğü sarı kartın ardından ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Uğurcan TrabzonsporRu kurtardı, Gustavo Fenerbahçe’yi yaktı. Trabzon Fener derbisinde öne çıkanlar tartışmalı pozisyonlar ve maçın hakeminin yanlış karaları.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI TEKRAR MI EDİLECEK TARTIŞMALAR

Süper Lig’in 20. haftasında şampiyonluğun en önemli adaylarından Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trabzon’da bir araya geldi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta galip gelen taraf, 2-1’lik skorla ev sahibi Trabzonspor oldu.
Maça damga vuran isim ise Uğurcan Çakır oldu. Uğurcan, fotoğrafta yer alan Max Kruse’nin pozisyonu da dahil olmak üzere üç adet karşı karşıya pozisyonda gole geçit vermedi. Kalesinde güven veren genç yıldız müsabakanın öne çıkan oyuncusu oldu.
Müthiş bir tempoya sahne olan maçta taraflar golleri ilk yarıda buldu. İki takım ayrıca ilk 45 dakikada sayısız pozisyondan da yararlanamadı. Trabzonspor’un golleri 15’te Sörloth ve 32’de Filip Novak’tan geldi.
Fenerbahçe ise henüz 48. saniyede Max Kruse ile öne geçti ancak Fırtına’nın seyircisinin de desteğiyle geri dönüşüne engel olamadı. Ev sahibi Trabzonspor’da 46’da yeni transfer Guilherme de forma şansı buldu.
GOL! Dk. 1: FENERBAHÇE MAÇA GOLLE BAŞLADI! Mikel’in Ozan’ın baskısıyla orta sahada kaptırdığı topun ardından Rodrigues çok çabuk ceza sahasına indi ve içeri çevirdiği topa Kruse’nin gelişine düzgün vuruşu ağlarla buluştu.
Dk. 14: FENERBAHÇE’DEN TEHLİKE! Gustavo’nun pasıyla ceza sahasında bir anda topla buluşan Kruse’nin vuruşu savunmaya da çarpıp kaleci Uğurcan’ın kucağına gitti.
GOL! Dk. 15: TRABZONSPOR SKORU EŞİTLEDİ! Ekuban’ın muhteşem ara pasını ceza sahasında kontrol eden Sörloth, dar açıdan nefis bir vuruşla Altay’ı mağlup etti.
Dk. 26: TRABZONSPOR’DAN TEHLİKE! Sörloth’un sol kanattan uzak köşeye doğru yaptığı ortasına Ekuban iyi bir kafa vuruşu yapamadı, top yandan auta gitti.
GOL! Dk. 32: TRABZONSPOR ÖNE GEÇTİ! Sosa’nın arka direğe yaptığı ortasına Campi kafayı vurdu, içerde yükselen Novak’ın kafa vuruşu ise ağlarla buluştu.
Dk. 41: DİREKTEN DIŞARI! Sağ kanattan son çizgiye inen Pereira’nın ortasına kale önünde kafa vuruşunu yapan Sörloth’un şutu üst direğe çarpıp auta çıktı.
Dk. 42: FENERBAHÇE’DEN NET POZİSYON! Isla’nın ara pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Muriqi’in vuruşunu kaleci Uğurcan kornere çeldi.
Dk. 44: FENERBAHÇE’DEN BİR FIRSAT DAHA AMA YİNE UĞURCAN! Ceza sahasının sağ çaprazında Muriqi’in pasıyla topla buluşan Tolga’nın vuruşunu kaleci Uğurcan bir kez daha kornere çeldi.
Dk. 54: OZAN GOLÜ BULAMADI! Kruse’nin yaptığı ortasında ceza sahasında iyi yükselen Ozan Tufan’ın kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı.
Dk. 68: FENERBAHÇE’DEN TEHLİKE! Rodrigues’in ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Uğurcan sektirdi, Muriqi’e çarpan top ise direk dibinden auta çıktı.
Dk. 80: Maçta tempo düşerken, Fenerbahçe’de Gustavo driplingle ceza sahasına sokuldu ve yaklaşık 25 metreden kaleyi düşündü. Şutu ise kaleci Uğurcan’ın üzerine gitti.
Dk. 90+7: KIRMIZI KART! Luiz Gustavo, 72 ve 90+7’de gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting