Ana Sayfa / İlginç / Okyanuslara atılan yıllık çöp miktarı

Okyanuslara atılan yıllık çöp miktarı

Okyanusları kirleten yıllık çöp miktarı bakın kaç ton. Plastik atıkları, gemi atıkları her yıl denizleri ve okyanusları kirletiyor. Hadi ipucu sorusu her Hadi yarışmasından önce büyük bir ilgiyle araştırılıyor. Hadi ipucu sorusu bugünkü öğlen yarışması için yayınlandı. Hadi’de çevreyle ilgili bir soru soruldu. İşte günün Hadi ipucu sorusu cevabı..

Dünyada her yıl 5 milyon tona yakın çöp okyanuslara atılıyor. Okyanuslar ve denizler hızla kirleniyor insanoğlu eliyle. 1 yılda okyanusları kirleten çöp miktarı 5 milyon tona yakın. Hadi yarışmasında her yarışmadan önce ipucu sorusu büyük merak konusu oluyor. Hadi ipucu sorusu bugün çevreye duyarlı bireylerin yakından takip ettiği bir konuyla iligli soruldu. Hadi ipucu sorusu ve günün cevabı haberimizin devamında…

okyanus kirliliği sözcü ile ilgili görsel sonucu

HADİ İPUCU SORUSU 26 NİSAN

Her yıl okyanusları kirleten çöpler kaç ton?

Dünyada 4,8 milyondan fazla çöp, okyanusları kirletiyor!

Hadi ipucu sorusu bugün TOG vakfı aracılığıyla yayınlandı. Toplum Gönüllüsü gençler daha temiz bir dünya için çalışıyor, projeler üretiyor. Siz de, Toplum Gönüllüsü gençlere destek olmak istiyorsanız; www.tog.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting