Ana Sayfa / Kadınca / Orkun Işıtmak neci, nereli, yaşı

Orkun Işıtmak neci, nereli, yaşı

Orkun Işıtmak ne mezunu, ne iş yapıyor ve kimdiri yeniden aranıyor. Exatlon sunucusu Orkun ışıtmak ne mezunu ve ne iş yapıyor haberimizde. Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir açıklama geldi. Türkiye’de yapılacak olan Exatlon’u ünlü YouTuber Orkun Işıtmak’ın sunacağını belirtti. Peki, Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak kaç yaşında?

Orkun Işıtmak Acun Ilıcalı’nın projesinde sunuculuk yapacak. peki Orkun Işıtmak kaç yaşında, nereli, eğitimi ve işi hemen aranmaya başladı. Acun Ilıcalı, “Exatlon’u Türkiye’de çekeceğiz ve efsane YouTuberlar yarışacak. O Ses Türkiye, Survivor ve MasterChef’le TV8’in yayın akışı dolu olduğu için yer yok. TV8’de yayınlamayacağız. Güzel isimler var. Çocuklar çok enerjik. Olağanüstü ses getirecek bir projeye doğru gidiyoruz. ünlü YouTuber Orkun Işıtmak sunucu olacak” dedi.

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

Orkun Işıtmak 8 Ocak 1996, İzmir doğumlu. Türk komedyen ve YouTube’da faaliyet gösteren vlogger’dır. İstanbul Üniversitesi’nde okumaktadır. 2012 yılından beri eğlence ve oyun içerikli videolar çekmektedir. 2018 yılında “İyi Oyun”filminde oynadı. 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En iyi YouTuber/Instagrammer Ödülünün Sahibi Oldu.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting