Ana Sayfa / İlginç / Ortak Yayın ne kadar para toplandı?

Ortak Yayın ne kadar para toplandı?

Deprem için ortak yayında ne kadar para toplandı sorusu. Ortak yayın TV’lerde depremzedeler için para toplanacak. ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8; Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için ortak canlı yayın yapacak.

Ortak Yayın toplanan yardım miktarı ne kadar oldu sorusu çok sorulacak yarından itibaren.  Ortak Yayın depremzedeler için hangi televizyon kanalları katılıyor ne kadar para ve yardım toplanacak bilgisi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’nin 8 ulusal televizyon kanalı, 15 Şubat’ta depremzedelere yardım için ortak yayına geçecek.

ahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 ‘in 15 Şubat’taki ortak yayınında yardım kampanyası düzenlenecek.

ORTAK YAYINH CANLYI YAYIN BAŞLAMA ZAMANI

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın, aynı anda ekranlara gelecek.

Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

Bu akşam saat 20.00’de başlayacak “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasında ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8’in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

TELEVİZYON YAYINCILARI DERNEĞİ DUYURDU!

Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Toplum olarak kalplerimizin aynı attığı bu günlerde Türkiye’nin medya kuruluşları olarak “Türkiye tek yürek” sloganıyla bir araya geliyoruz.
15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’da Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık.
Yayınlamak isteyen tüm yerli ve yabancı medya kuruluşlarıyla da frekans paylaşılacaktır.
Gecede yapılan bağışlar Kızılay ve AFAD’ın hesaplarında toplanacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Başımız sağolsun Türkiye.”

Depremzedeler için 15 Şubat saat 20:00’de Turkuvaz Medya Merkezi stüdyolarında yapılacak Yardım Kampanyası Canlı Yayını’ nın pool frekans bilgileri aşağıda sunulmaktadır. Yayın esnasında bölgelerdeki canlı yayın araçlarından bağlantı yapmayı planlayan kanallar tarafımızla irtibata geçtiği taktirde ilgili kişilerin kontak bilgileri paylaşılacaktır. Ayrıca ana kumandalar arası iletişim sağlamak üzere tarafınızdan verilecek kontak bilgileri atv ana kumandaya iletilecektir.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting