Ana Sayfa / Kime Ait / Osman Kavala neci, yaşı ve kimdir?
OSMAN KAVALA KİMDİR

Osman Kavala neci, yaşı ve kimdir?

İşadamı Osman Kavala hangi şirketlerin sahibi ve ne iş yapıyor bilgisi. Osman Kavala aslen nereli,kaç doğumlu, eğitimi ve kimdir tüm bilgileri ve hakkındaki iddialar. 

Osman Kavala kaç yaşında, mesleği ne ve neci bilgileri. İşadamı Osman Kavala hakkındaki iddialar ve son durum bilgileri.

OSMAN KAVALA KİMİN OĞLU, NERELİ

1957 Paris doğumlu olan Kavala, İstanbul Robert Lisesi’ni bitirdikten sonra Manchester Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Babası Mehmet Kavala’nın 1982 yılında vefat etmesinin ardından, Kavala Grubu’nda yönetici olarak çalışmaya başlayan Osman Kavala, Türk-Polonya İş Konseyi, Türk-Yunan İş Konseyi, Center for Democracy in Southeast Europe (Güneydoğu Avrupa’da Demokrasi Merkezi) gibi çeşitli iş ve toplumsal kuruluşların Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu.

OSMAN KAVALA NE İLE SUÇLANIYOR

Atatürk Havalimanı’nda 18 Ekim günü gözaltına alınan iş adamı Osman Kavala’nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ’nün 17-25 Aralık kumpas soruşturmaları ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting