Ana Sayfa / İlginç / Pakistan’da apronda keçi kestiler
APRONUNDA KEÇİ KESİLEN ÜLKE PAKİSTAN

Pakistan’da apronda keçi kestiler

Havalimanında keçi kurban edilen ülke pakistan. Pakistan’da havalimanı apronunda keçi kestiler nedeni esi çok şaşırtıcı. AHL’de apronda deve kesilmesi olayı bu kez Pakistan’da havalimanında yaşandı ve keçi kurban ettiler apronda. 

Pakistan’da apronda keçi kestiler, keçi kurban ettiler. Türkiye’de de havalimannıda deve kesilmesi günlerce konuşulmuştu şimdi de Pakistan’da havalimanında keçi kestiler. Dünyada en ilginç havalimanı haberleri ve apronda kurban haberlerine yenisi eklendi böylelikle.

DÜŞEN UÇAK ARDINDAN APRONDA KESİLEN KEÇİ

Dünyada keçi kurban etmek özellikle Pakistan’da çok önemli. Düşen uçağın ardından Pakistan Hava yolları diğer uçaklarının uçuş izni almasını kutlamak için apronda keçi kesti. Pakistan Havayollarıyetkilileri ATR uçaklarının yeniden uçmaya başlaması nedeniyle apronda keçi kesti.

HAVALİMANINDA KEÇİ KESİMİ

Dünya Pakistan havalimanında kurban edilen keçi olayını konuşuyor. Keçiyi havalimanı apronunda kesen Pakistan Hava yolları yetkilileri haber oldu. 7 Aralık’ta Pakistan Havayolları’nın (PIA) ATR tipi uçağının düşmesi sonrasında Pakistan Sivil Havacılığı şirketin ATR uçaklarını yere indirerek kontrol edilmesi talimatı vermişti.

Yapılan kontrollerin ardından uçmasına tekrar izin verilen ATR uçakları için şirket yetkilileri kurban kesti.

PIA’nın başkent İslamabad’dan Multan’a yapılacak seferi öncesinde havalimanı apronunda siyah bir keçiyi kurban kesen yetkililer, ATR uçaklarının yeniden uçmaya başlayacak olmasının sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Apronda kesilen keçi başta ülke gündemi olmak üzere sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri oldu.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting