Ana Sayfa / Kime Ait / Patırtı com kime ait, merkezi

Patırtı com kime ait, merkezi

Patırtı com alışveriş sitesi kime ait, yeri nerede ve ürünleri kaliteli mi diye soruluyor. patırtı. com’dan alışveriş yapılır mı merkezi nerede ve sahibi kim bilgilerini bu makalemizde bulabilirsiniz.

Patırtı alışveriş sitesi kime ait, yeri nerede ve ürünleri bilgisini sizler için derledik. Muğla merkezli bir kadın giyim alışveriş sitesi olan patırtı com’un sahibi bir giyimci ve tekstilci. Ürünleri oldukça kaliteli olan ve müşteri memnuniyeti merkezli çalışan patırtı giyim sitesi gelecek vadeden alışveriş sitelerinden biri internette. Menteşe’de giyim üzerine ticari faaliyet gösteren Patırtı işletmesi şehit ailelerine indirim vermeye başladı. Hem mağazadan hem de internet üzerinden satış yapan firma şehit ailelerine ve gazilere yaptıkları giyim alışverişlerinde indirim sağlayacak.

VELİ DAĞ SALEN NERELİ, NECİ (PATIRTI GİYİM SAHİBİ)
Patırtı Mağazası sahibi Veli Dağ ve Genel Müdür Önder Türker, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek şehit aileleri ve yakınlarının Patırtı’dan yaptıkları bütün alışverişlerde yüzde 20 oranında indirim yapılması doğrultusunda anlaşma sağladılar.
Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kuş ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Mehmet Kuş, Patırtı Mağazası Sahibi Veli Dağ ve Genel Müdürü Önder Türker’e bu anlamlı desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesi verdi.
Ziyaret sırasında konuşan Veli Dağ ve Önder Türker, 18 Mart Çanakkale Şehitleri, Kurtuluş Savaşı Şehitleri ve bölücü terör örgütü ile verilen mücadelede şehit düşen asker,polis, öğretmenler ile son günlerde düzenlenen kanlı terör eylemlerinde şehit düşen vatandaşları andılar. Dağ ve Türker; “ Türkiye Cumhuriyetinin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını ve kanlara vatan toprağına veren şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Her zaman olduğundan daha fazla birlik ve beraberliği ihtiyacımız var. Ülkemiz ve vatanımız üzerinde oynanan kirli ve bölücü oyunlara karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız” diye konuştular.

PATIRTI COM NASIL BİR SİTE GÜVENLİ Mİ SORUSU

“2007’nin Mart’ın da, iş hanının küçük bir dükkanında başlayan hikayemiz, dürüst ve hesaplı alışveriş misyonuyla tercih edilen bir işyeri haline geldi.

Hesaplı fiyatlarla, kaliteli giyinmek isteyenlerin tercihi olan Patırtı, çizgisini her daim korumaya devam etmektedir.

Perakende mağazalarımızdan sonra, son olarak 2013 yılında açmış olduğumuz ve Türkiye’nin dörtbir köşesine ulaşmakta olan internet mağazamız Patirti.com’un gururunu yaşamaktayız.

Unutulmamalıdır ki; Patırtı her zaman “Kalitenin Hesaplı Adı” olmaya devam edecek, modayı güncel tutacak, ucuza kaliteli giyinilebileceğinin her daim kanıtı olacaktır.

Ayrıca müşterilerimizin, bizim hakkımızdaki güzel düşüncelerini buradan inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,” diyor site tanıtım yazısında.

İlginizi Çekebilir

Servet Yardımcı neci, nereli ve kim?

Servet Yardımcı aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. TFF Başkan adayları kimler, hangi isimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting