Ana Sayfa / Kime Ait / PS5 çıkış tarihi ve fiyatı
PS5 ÖZELLİKLERİ, ÇIKIŞ FİYATI VE KONSOL ÖZELİKLERİ

PS5 çıkış tarihi ve fiyatı

Oyunseverlerin merakla beklediği PS5 teknik özellikleri, çıkış fiyatı ve Türkiye’de PS5 satış fiyatı netleşiyor. Teknoloji dünyası Sony’nin yeni silahı PlayStation5 için harekete geçti. Japonya merkezli teknoloji devi Sony’nin PlayStation 5 patenti sızdı.

PS5 konsolu TFLOPS değeri çok yüksek olacak. PS5 Türkiye satış fiyatı ne olacak ve PS5 dünya çıkış satış fiyatı 500 dolardan başlayacak. PS5 çıkış tarihi ise yakın bir dönem olarak görülüyor. Sony konuyu gizli tutmak için resmi açıklama yapmaya yanaşmasa da PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte, Sony’nin PlayStation 5 için almış olduğu iddia edilen ilginç bir patent gün yüzüne çıkartıldı!
Söz konusu başvuru ile Sony, kullanıcılarına ‘elektronik oyun kartuşu’ olarak adlandırdığı yeni bir teknolojiyi sunmaya hazırlanıyor.
Oyun severler uzun bir süredir PlayStation 5’in ne zaman çıkacğaını merak ediyor. İşte bu konu hakkında bilinen her şey…
Şirkete yakın kaynaklara göre Sony’nin yeni oyun konsolu 2020 yılında piyasaya sürülecek ve fiyatı ise 500 dolar olacak.
PS5’in tam bir oyun canavarı olması bekleniyor. Yeni oyun konsolunun Ryzen 8 Core işlemcisiyle geleceğini belirten RuthenicCookie, PS5’in etiket fiyatının ise 500 dolardan başlayacağını da vurguluyor.
Konsolun özellikleri arasında ise elbette en merak edilen kısım TFLOPS değeri. PS5 yine analistlerin çıkarımlarına göre 10 TFLOPS‘tan daha yüksek bir değere sahip olacak.
Xbox Scorpio‘nun 6 TFLOPS, PS4 Pro‘nun 4.2 TFLOPS olduğu düşünülünce bu gerçekten de çok ciddi bir fark.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting