Ana Sayfa / İlginç / Süper Lig son şampiyonluk oranı iddaa

Süper Lig son şampiyonluk oranı iddaa

Fenerbahçe şampiyon olursa iddaa 100 veriyor. Süper Lig son güncellenen şampiyonluk oranları iddaa belli oldu. İddaa’ya göre Süper Lig şampiyonu olmaya en yakın takım Başakşehir oldu. Medipol Başakşehir’in liderliğinde geçilen Süper Lig’in 13. haftası sonrası şampiyonluk oranları güncellendi. Medipol Başakşehir, şampiyonluk oranlarında favori olarak gösterildi.

İddaa Süper Lig yeni şampiyoınluk oranları hangi takıma kaç veriyor bilgisi. Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta geride kalırken, şampiyonluk oranları güncellendi. Medipol Başakşehir’in Göztepem deplasmanından galip dönmesi, Galatasaray’ın sahasında Atiker Konyaspor’a puan kaptırması ve Fenerbahçe’nin Trabzonspor deplasmanından mağlup dönmesi İddaa’nın belirlediği oranlara yansıdı. Medipol Başakşehir’in 1.90 oranla favori olarak gösterildiği şampiyonluk yarışında Galatasaray’a 2.75, Beşiktaş’a 4.25, Fenerbahçe’ye ise 100 oran verildi.

Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Fenerbahçe’yi etkili bir oyun sonrası 2-1 mağlup eden Trabzonspor için ise 120’lik oran belirlendi.

Bir önceki şampiyonluk oranları ise şu şekildeydi:

Medipol Başakşehir:  2.10

Galatasaray: 2.40

Beşiktaş: 4.25

Fenerbahçe: 60

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting