Ana Sayfa / Kime Ait / PTT nakit kredi başvuru

PTT nakit kredi başvuru

PTT nakit kredi desteği verecek. PTT kredisi nasıl alınır nasıl nereye başvurulur bilgisi. PTT ve hangi bankalar nakit kredi desteği sağlayacak. Nakit ihtiyacı olanlar dikkat. PTT ve 4 banka anlaşma sağladı. Az önce açıklama yapıldı. 100.000 TL’ye varan nakit para ilaç gibi gelecek.

PTT ve bazı bankalar 100 bin lira nakit yardımı yapmaya başladı. PTT nakit yardımı ve kredisi nasıl nereden alınır başvuru şartları neler bilgisi.

PTT, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank ve Akbank Az önce açıkladı. Başvuru yapanlara 24 ay vadeli düşük faizli 100.000 TL nakit destek verilecek. Banka şubelerinden ya da mobil bankacılık hizmetleri üzerinden başvurularınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

4 banka ve PTT’de büyük kampanya başladı! 100.000 TL nakit ödeme almak için TC kimlik kartıyla başvuru yetiyor. Bankalar ve PTT aralarında anlaştı. Binlerce kişiye ihtiyaç kredisi kapsamından nakdi destek sağlanacak. 24 ay vadeli 100.000 TL’ye kadar verilecek olan düşük faizli kredi aynı zamanda 3 ay ödeme ertelemeli olarak sunulacak. Düşük faizli kredi verecek olan bankalar PTT, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank ve Akbank oldu. Başvuru yapmak isteyenler için detaylar da tek tek açıklandı. İşte başvuru şartları ve merak edilen her şey…

dusuk-faizli-kredi-1.jpg

5 BANKADAN BÜYÜK KAMPANYA

PTT, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank ve Akbank’tan dev ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Başvuru yapanlara 100.000 TL’ye Varan ihtiyaç kredisi sunuluyor. kampanyaya SMS ile online bankacılık hizmetleri üzerinden ya da banka şubelerinden başvuru yapmak mümkün. 24 ay vadeli olarak verilen kredi kampanyasında 3 ay ödeme erteleme imkanı da bulunuyor.

PTT ve kamu bankaları, faiz oranı olarak %1.79 uyguluyor. Özel bankalarda ise 100.000 TL’ye varana İhtiyaç kredisinde faiz oranının %1.89 olduğunu söyleyebiliriz. Bu oranları üzerinden kredi kullanmak isteyenler bankaların şubelerine gidebilir.

dusuk-faizli-kredi-2.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için başvuru şartları da bankalar tarafından açıklandı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kredi notu yüksek olmak aranan koşullar arasında yer alıyor. Bankalar kampanya kapsamında kendi kredi politikalarına göre farklı başvuru şartları da izleyebiliyor. Bu konuda bankaların resmi internet sitesini ziyaret ederek net bilgi alabilirsiniz.

dusuk-faizli-kredi-3.jpg

24 AY VADELİ 3 AY ÖDEME ERTELEMELİ KREDİ

5 bankadan sağlanan düşük faizli ihtiyaç kredisi kapsamında vade 24 ay olarak uygulanıyor. Dilerseniz 3 ay ödeme erteleme hakkınızı da kullanabilirsiniz. Bunun yanında bankalar, daha düşük limitler için daha uzun vade yapabiliyor. Örneğin kredinizi 50.000 TL olarak kullanırsanız 36 ay vade imkanından yararlanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting