Ana Sayfa / Manşet / Recep İvedik 5 ne kadar izlendi?
RECEP İVEDİK 5 17 ŞUBAT'TA VİZYONDA

Recep İvedik 5 ne kadar izlendi?

Recep İvedik 5 rekor kırdı mı ne kadar izlendi bir haftada sorusu. Recep İvedik 5 seyirci sayısı ne kadar oldu, milyonu geçti mi sorusuna Şahan Gökbakar yanıtı. Recep İvedik 5 sinemalarda ve hangi salonlarda İstanbul’da yanıtı. 

Recep İvedik 5 seyirci sayısı son bir haftada ve rekor kırdı mı sorusunun yanıtı. Şahan Gökbakar Recep İvedik 5 filminin ne kadar izlendiğini açıkladı. Şahan’dan Instagram’da Recep İvedik Teşekkürü: Salonlar Doldu Taştı
Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5’i izlemek için sinema salonlarında izdiham derecesinde kalabalık oluşturan hayranlarına Instagram’dan teşekkür etti.


Şahan Gökbakar’ın efsaneleşen eseri Recep İvedik serisinin 5’incisi izleyiciden tam not aldı. Vizyona girdiği ilk günden itibaren Recep İvedik izleyicileri sinema salonları önünde kuyruklar oluşturdu.

İZLEYİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Filmin mimamrı Şahan Gökbakar, gördüğü görüntü karşısında yaşadığı sevinci Instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı. Recep İvedik 5’i izlemek için kuyruğa giren izleyicilerin fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Gökbakar, izleyicilere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

İpragaz’ın sahibi öldü

Yücel Kurttepeli, neci, nereli ve kim? İpragaz kime ait, sahibi kim. İpragaz’ın kurucusu ve Yönetim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting