Ana Sayfa / Kadınca / Angelina Jolie’nin kızı erkek oluyor

Angelina Jolie’nin kızı erkek oluyor

Cinsiyet değiştirerek erkek olacak olan dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie’nin üvey kızı artık erkek gibi giyinip dolaşmaya başladı. Türkiye’de de Emret komutanım isimli dizinin ünlü oyuncusu Rüzgar Erkoçlar cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olmuş ve büyük ses getirmişti.

Angelina Jolie’nin kızı Rüzgar Erkoçlar gibi olacak ve ameliyatla erkek olacak iddiası. Angelina Jolie’nin Kızı Shiloh’un Erkek Gibi Giyinmesi Dikkat Çekti Oyunculuktan sonra yönetmenliğe soyunan Angelina Jolie, filminin galasına beş çocuğuyla katıldı. Kız çocuklardan Shiloh’un takım elbisesi, cinsiyeti üstündeki iddiaları akıllara getirdi.
Angelina Jolie, eşi Brad Pitt ile ayrılık sürecinin ardından ilk kez çocuklarıyla görüntülendi. Bir süredir kamuoyundan uzak duran Angelina Jolie, yönetmenliğini yaptığı filmin galasına çocuklarıyla katıldı.

AİLE TABLOSUNDA BRAD PİTT EKSİKLİĞİ

Yeni filmi ‘First They Killed My Father’ (Önce Babamı Öldürdüler) galası için Kamboçya’ya gelen Jolie, yedi çocuğunun beşiyle kırmızı halıda görüntülendi. Brad Pitt’in olmaması, alışılmışın dışında bir görüntü ortaya çıkardı.
OĞLUNUN ANA VATANINA GELDİ

Jolie’nin üvey oğullarından birisi Maddox’un ana vatanı olan Kamboçya, bu ziyarete özel bir anlam kattı.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting