Ana Sayfa / Genel / Reina katliamcısını dövmüşler
DİDEM ARSLAN YILMAZ REINA KATLİAMCIS IHABERİ

Reina katliamcısını dövmüşler

Didem Arslan Yılmaz canlı yayında Reina katliamcısını bir güzel dövmüşler dedi. Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz. Reina saldırganı için konuştu. Reina’yı kana bulayan saldırganın yakalandığı haberini canlı yayında alan Didem Arslan, “Bir güzel dövmüşler kendisini. Çok da güzel yapmışlar” şeklinde bir yorum yaptı.

Didem Arszlan Yılmaz’ın Reina katliamcısı ile ilgili yorumu. Yılbaşı gecesi Ortaköy’deki gece kulübünde 39 kişiyi vahşice öldüren terörist, İstanbul Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda oğluyla birlikte ele geçirildi. HABERİ CANLI YAYINDA ALDI Son dakika haberini canlı yayında alan Didem Arslan, teröristin fotoğrafını gördüğünü güzel bir şekilde dövüldüğünü belirtti. “ÇOK DA GÜZEL YAPMIŞLAR” Didem Arslan, şunları söyledi; “Bir güzel dövmüşler kendisini. Arkadaşlarım o fotoğrafları verirlerse sizlerle paylaşacağız. Bir güzel dövmüşler kendisini. Çok da güzel yapmışlar.”

İlginizi Çekebilir

“Bahçeli, AKP’ye rest çekemez”

Devlet Bahçeli’nin, dünya yıkılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rest çekemeyeceği AKP ile asla yolunu ayırmayacağı öne sürüldü. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting