Ana Sayfa / Manşet / Oyuncu Mehmet Aslan gözaltında (Mehmet Aslan nereli, kim)

Oyuncu Mehmet Aslan gözaltında (Mehmet Aslan nereli, kim)

Mehmet Aslan neden gözaltına alındı sorusu. MHP Milletvekili adayı da olan oyuncu Mehmet Aslan, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltında. Mehmet Aslan’ın Cumhurbaşkanı için attığı twitter mesajları. Oyuncu Mehmet Aslan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamasıyla gözaltına alındı. Attığı tweetler nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenilen Aslan’ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi. Aslan’ın bugün öğleden sonra ifade vermek üzere savcılığa çıkarılması bekleniyor.

MEHMET ASLAN ASLEN NERELİ, YAŞI VE İŞİ
Oyuncu Mehmet Aslan’ın oynadığı dizi ve filmleri. Mehmet Aslan MHP’den milletvekili adayı da oldu. 1983 doğumlu olan Mehmet Aslan 10 yaşından itibaren Paris’te yaşamaya karar vermiştir. Paris’te büyük sıkıntılar yaşayan yakışıklı oyuncu Fransız’cayı su gibi öğrendikten sonra Fransa’da hayatını düzene sokmuştur.

MEHMET ASLAN NE MEZUNU

Lise hayatını Paris’te geçiren Mehmet Aslan ardından Boston Üniversite’sinde okumuş son iki sınıf kala ise Yeditepe Üniversitesi’ne geçiş yapmıştır. Üniversite hayatı sona erdiği sıradan babasını karaciğer rahatsızlığından kaybetmiştir. Mehmet Aslan’ın kariyeri Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra rol aldığı dizilerde dikkat çeken yakışıklı oyuncu Mehmet Aslan Show Tv’de çok uzun dönem yayınlanan, “Doktorlar” dizisinde oynayarak kariyerinin en iyi dizisini çıkarmıştır. 2008 yılında Sinem Kobal ile birlikte başrolünü paylaştığı “Ayakta Kal” filmi ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Son olarak siyasete atılarak, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine gelen Mehmet Aslan, Devlet Bahçeli’nin onayı doğrultusunda millet vekili adayı olacağını açıklamıştır. Siyasete büyük ilgisi bulunan Mehmet Aslan olumlu yorumlar karşısında ilk adımları atmaya başlamıştı

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting