Ana Sayfa / Kime Ait / Reina kime ati, sahibi kim?
REİNA KİME AİT

Reina kime ati, sahibi kim?

Reina kimin, ne zaman açıldı ve sahibi kim bilgileri. Terör saldırısına uğrayan gece kulübü Rina kime ait, ne zaman açıldı ve tam yeri nerede bilgileri. İstanbul’da yılbaşı kutlamaları sırasında terör saldırısına uğrayan gece kulübü Reina ile ilgili tüm bilgiler. 

İstanbul’da yılbaşı kutlamaları sırasında saldırıya uğrayan ünlü gece kulübü Reina kime ait, ne zaman açıldı ve sahibi kim bilgileri. Reina’daki terör saldırısını yapan örgüt. reina nasıl bir gece kulübü ve kimler gidiyordu. Reina’da ölenlerin kimlikleri belirleniyor. İstanbul’un en ünlü mekanlarından Reina, 2017 kutlamaları sürerken Noel Baba kostümü giyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası akıllarda Reina’nın sahibi kim? Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan kimdir, nerelidir, ailesi kim? sorularının yanıtları merak konusu oldu. Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan, Tuncelili bir kömür tüccarı.

MEHMET KOÇARSLAN ASLEN NERELİ VE KİM
Ortaköy’de ünlü gece kulübü Reina7nın sahibi olan mehmet Koçarslan nereli ve kim bilgilerini sizler için derledik. 1958 Tunceli doğumlu olan Mehmet Koçarslan, 25 yıl boyunca İstanbul’da kömürcülük yaptı. Aile şirketindeki bu madencilik işinin dışında, ithalatla uğraştı. Bir dönemin efsane gece kulübü Laila’nın yanın açtığı Reina ile sesini duyuran Mehmet Koçarslan, mekanın uzun yıllardır işletmeciliğini yapıyor. 3 çocuk babası Mehmet Koçarsan, Reina’nın yanı sıra Galatarasay Adası olarak da bilinen Su Ada’nın işletmecisi.
Mehmet Koçarslan Reina saldırısın ilişkin de şu açıklamayı yaptı.
“İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi.”

İlginizi Çekebilir

Türker İnanoğlu neci, yaşı, nereli?

Türker İnanoğlu kaç yaşında öldü, Türker İnanoğlu filmleri, serveti ne kadar soruları. Türker İnanoğlu ne …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting