Ana Sayfa / Manşet / Reina’da saldırıdan kurtulan futbolcu

Reina’da saldırıdan kurtulan futbolcu

İstanbul’da yılbaşı kutlamaları sırasında terör saldırısı yapılan ünlü gece kulübü Reina’da saldırıdan kurtulan ünlülerden biri de futbolcu Sefa Boydaş. Beylerbeyispor’da oynayan futbolcu Sefa boydaş, Reina’daki terör saldırısından nasıl kurtulduklarını anlattı. İstanbul Ortaköy’deki terör saldırısı sırasında gece kulübünde bulunan Beylerbeyisporlu futbolcu Sefa Boydaş, yaşadıklarını BBC Türkçe’ye anlattı.

Reina yılbaşı gecesi silahlı terör saldırısı ve saldırıda ölenler ile kurtulan isimler ve ünlüler. Futbolcu Sefa Boydaş, 1 Ocak gecesi İstanbul Ortaköy’de gece kulübüne yönelik silahlı terör saldırısından nasıl kurtulduklarını açıkladı. BBC Türkçe’ye konuşan ve saldırı sırasında Reina’da bulunan futbolcu Sefa Boydaş saldırı anında yaşadıklarını, “İnsanlar sağa sola kaçışıyordu. Vurulanları bırakın, bayılanlar da oldu olduğu yerde. Kız arkadaşım da bayıldı. Sırtıma alıp koştum” diyerek anlattı.

REİNA7dA SALDIRIDAN KURTULAN ÜNLÜLER VE YAŞADIKLARI

“Saat itibariyle en kalabalık saatlerdi. İçerisi bayağı kalabalıktı” diyen Boydaş, henüz bugün bu tür ihtimali konuştuklarını ama Reina gibi bir yerde bu tür bu olayın olacağını akıllarına getirmediklerini söyledi.

Boydaş ayrıca “Oradan hemen çıkamadık, kimse çıkamadı. Polisler çok hızlı geldi ve herkesi kontrol altına aldı ve konuşabilenlerin ifadesini aldı” dedi.

REİNA’DAN DENİZE ATLAYIP KURTULDULAR

Beşiktaş Ortaköy’de bir gece kulübüne yapılan silahlı saldırı sonrası polis gece kulübünü hem karadan hem de denizden sardı. Saldırı sırasında gece kulübünde bulunanların bazılarının denize atladığı ve deniz polisinin vatandaşları kurtarmaya çalıştığı öğrenildi.

REİNA’YA KAÇ TERÖRİST SALDIRDI

Ortaköy’de ünlü gece kulübüne saat 01.15 sıralarında terör saldırısı gerçekleşti. Uzun namlulu silahla kapı önündekilere ateş açan saldırgan 1 polis ile 1 vatandaşı şehit ettikten sonra içeriye girdi. İçeride yeni yıl kutlaması için bulananların üzerine kurşun yağdıran saldırgan 39 kişiyi şehit etti. Saldırıda 4’ü ağır 69 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. İlk bilgilere göre güvenlik kamerasına yansıyan terörist kaçmayı başardı. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet şirazesini kaybetti

Cübbeli Ahmet dini siyaset alet ederek her kesimin tepkisini çekmeye devam ediyor. dini kullanarak servet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting