Ana Sayfa / İlginç / Renkli gözlüler içkiye düşkün

Renkli gözlüler içkiye düşkün

Renkli gözlülerin alkole daha düşkün ve ileride alkolik olma ihtimalleri daha fazla araştırması. İçki ve göz bağlantısı. sağlık araştırmaları her geçen gün ilginç bilgilere ve bulgulara ulaşıyor. Özellikle mavi gözlülerin alkol sorunu diğer göz çeşitlerine göre daha fazla. 

Renkli gözlüler alkole daha bağımlı oluyor iddiası bilimsel veriye dayanıyor. Yapılan bir araştırmaya göre açık göz rengine sahip kişiler koyu renk göz rengine sahip kişilere göre daha yüksek alkol bağımlılığı riski taşıyor.
Araştırmacılar binlerce alkol bağımlısının veri tabanı üzerinde araştırma yaparken ilginç bir keşfe imza attı.

Antidote‘un haberine göre veritabanı üzerindeki bin 263 Avrupa kökenli hasta örneği filtrelendi ve Dr. Sulovari alkol bağımlılığıyla ilgili bir şeyi fark etti: Göz rengi ve alkol bağımlılığı arasında bir bağlantı bulunuyor.

Bu keşfin üzerine sonuçlardan emin olmak için çalışmaları üç kez kontrol eden araştırma ekibine göre açık göz rengine sahip kişiler koyu renk göz rengine sahip kişilere göre daha yüksek alkol bağımlılığı riski taşıyor.
Yeşil ve mavi gözlü insanlarla alkol bağımlılığı arasında güçlü bir bağ bulunurken, siyah ve kahverengi gözlü insanların alkolizm riskinin oldukça düşük olduğu görülüyor.

Araştırmanın doğruluğunu kontrol etmek için arkadaşlarınızın göz renkleri ve alkole düşkünlüklerini hemen şimdi kıyaslayabilir, haberi yeşil ve mavi gözlü arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting