Ana Sayfa / Manşet / Rick Parfitt nereli, yaşı ve ölüm nedeni
RICK PARFITT ASLEN NERELİ VE KİM

Rick Parfitt nereli, yaşı ve ölüm nedeni

Gitarist ve söz yazarı Rick Parfitt kaç yaşında neden öldü sorusu. Status Quo ne zaman kuruldu ve söz yazarı ve gitarist Rick Parfitt ne zaman gruba dahil oldu sorularının yanıtı. 

Müzisyen Rick Parfitt öldü ölüm nedeni ne sorusu. Ünlü müzisyen Rick Parfitt kaç yaşında öldü ve nereliydi sorularının yanıtı. Parfitt, haziran ayında konser için geldiği Antalya’daki kalp krizi geçirmişti.

RICK PARFITT ASLEN NERELİ, NECİ VE KİM?

Rick Parfitt kimdir ve nereli ve kaç yaşında öldü diye soruluyor. 25 Aralık 2016’da ölün ünlü müzisyen Rick Parfitt nereli? 1948, Surrey doğumlu müzisyen, gitar çalmaya 11 yaşında başladı. Parfitt, Francis Rossi, Alan Lancaster, John Coghlan ve Roy Lines ile 1967 yılında Statuq Quo’yu kurdu. “Rockin’ All Over The World” ve “Whatever You Want” gibi şarkılarıyla büyük başarı elde ettiler. 2015 yılında grubun tam 500 hafta boyunca Britanya listelerini zirvede tamamladığı açıklanmıştı. Eylül ayında Parfitt’in sağlık sorunları nedeniyle grup, güz turnesini gerçekleştirememişti.

Rick Parfitt’in ölümü akıllara 2016 yılında aramızdan ayrılan isimleri getirdi. İşte 2016 yılında aramızdan ayrılan diğer isimler…

İlginizi Çekebilir

ABD üniversitelerinde Filistin gösterileri

Amerika’da Filistin’e destek gösterileri tüm üniversiteleri sardı. ABD’de büyük iç karışıklık. Katil Siyonist İsrail’e Amerika7da …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting