Ana Sayfa / Kadınca / Rise of Empires Ottoman kimler oynuyor

Rise of Empires Ottoman kimler oynuyor

Netflix yeni Türk dizisi Rise of Empires Ottoman oyuncuları kimler başrolünde kim var ve dizinin konusu ne kaç bölüm çekiliyor çekildi. Rise of Empires Ottoman seti nerede dizide kimler oynuyor tüm bilgiler. Netflix’in merakla beklenen Osmanlı belgeseli Rise of Empires: Ottoman 24 Ocak tarihinde yayınlanmaya başlayacak. İstanbul’un fethini anlatan, görkemli sahneleriyle dikkatleri üstüne çeken Rise of Empires Ottoman, Türk oyuncularla İngilizce olarak çekildi. 6 bölümden oluşan belgesel, Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor. Rise of Empires Ottoman konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Rise of Empires: Ottoman başrol erkek ve kadın oyuncuları kimler ve dizinin konusu ne, seti nerede nerede çekiliyor ve Netflix’te kaç bölüm yayınlanacak tüm ayrıntıları. Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alıyor. Belgesel dizi 24 Ocak 2020’de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak.

RİSE OF EMPİRES OTTOMAN KONUSU

Dizi, 15. yüzyılda yaşamış olan Fatih Sultan Mehmet’in hikâyesine odaklanıyor.

Sultan II. Mehmed’in 13 yaşında tahta çıkmasıyla başlayan dizi, İstanbul’un fethini ve Osmanlı İmparatorluğu’nun yükselişini konu alıyor.

RİSE OF EMPİRES OTTOMAN OYUNCULARI

Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan, yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment’in üstlendiği, Netflix’in yeni belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman’da Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır ve Damla Sönmez yer alıyor.

Tuba Büyüküstün

 

Birkan Sokullu

Cem Yiğit Üzümoğlu

Selim Bayraktar

Osman Sonant

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting