Ana Sayfa / Genel / Roma’da Cengiz Ünder yine attı 17 şubat
CENGİZ ÜNDER

Roma’da Cengiz Ünder yine attı 17 şubat

Roma’da Udinese maçında Cengiz Ünder yine muhteşem bir gol attı. İtalya Serie A son puan durumu ve Roma’nın 3. başladı. Cengiz Ünder, Roma’da 4. golünü de attı. Udinese ile Roma, İtalya Serie A’nın 25. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Son haftalarda ilk 11’in değişilmez ismi haline gelen Cengiz Ünder 87 dakika sahada kalırken takımımın ilk golünü kaydetti.

Cengiz Ünder Udinese Roma maçında takımını 3. puan getiren golü attı. İtalya Cengiz Ünder’in gollerini konuşuyor. Cengiz Ünder Roma’da 5 maçta tam 4 gol attı bir de asist yaptı. İtalya Serie A’da Cengiz Ünder fırtınası esmeye devam ediyor. Üst üste beşinci lig maçına da ilk 11’de başlayan 20 yaşındaki futbolcu Roma’ya 3 puanı kazandıran isim oldu.70. dakikada ceza sahasının dışında sağ çaprazda topla buluşan Cengiz topu bir adım içeri çektikten sonra uzak köşeye inanılmaz bir şut çıkardı ve ağları buldu.

87 DAKİKA SAHADA KALDI, AYAKTA ALKIŞLANDI
87 dakika oyunda kalan milli futbolcu yerini Defrel’e bıraktı.

Oyuna sonradan giren Perotti 90’da skoru 2-0 yaparken Roma puanını 50’ye yükseltti ve maç fazlasıyla Inter’i geçerek 3. sıraya yükseldi.

Cengiz Ünder son 3 maçında 4 gol 1 asistlik bir performans sergilemiş durumda. (Ajansspor)

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting