Ana Sayfa / Yaşam / Rüyamda corona virüs kaptım görmek

Rüyamda corona virüs kaptım görmek

Rüyamda salgın hastalık kaptım, rüyamda virüs kaptım görmek ve rüyamda koronavirsü oldum görmek anlamı nedir. rüyamda mikrop kapmak anlamı manası ve yorulması. Rüyamızda gördüğümüz virüs kapmak. koronaya yakalanmak ve mikrop almak nedir ne anlama gelir. 

Koronavirüsünü rüyada görmenin tabir edilmesi anlamı. Rüyamda hastalandım, rüyamda virüs kaptım, rüyamda bana virüs bulaşmıştı görmenin manası anlamı ve yorulması. Rüyalarda mikrop kapmak ve salgın hastalık rüyalarının analizi ve yorulması. Rüyada mikrop görmek, pek hayırlı bir rüya değildir. Bazı tabirciler tarafından rüyasında mikrop gören kimselerin kalkıştığı her işte bir engelle karşılaşacağına yorulur. Rüyasında mikrop gören kişinin hiçbir şeyden çekinmeden karşılaştığı sorunların üzerine yürümesi halinde bütün engelleri geçebileceği ve bu şekilde amacına ulaşabileceği rivayet olunmaktadır. Aynı zamanda rüyada görülen mikrop şeklen kötü bir çağrışım yapsa da tabirciler yarınların aydınlık olacağına delalet eder.

Rüyada mikrop kaparak sağlık sorunları yaşamak ise rüyasında mikroptan hastalandığını gören kimsenin etrafında iyi giden işlerini zarara uğratmak isteyen şahısların olduğunun alametidir. Rüya sahibi çalışma hayatını sekteye uğratmak isteyen art niyetli kişilere karşı daha dikkatli olmalıdır.

Rüyada gözün mikrop kapması da kişinin sosyal yaşantısında doyuma ulaşacağına, bol rızka, ticaretten elde edilecek büyük paralara ve kısmetin açılmasına işarettir. Kimi rüya tabircilerine göre ise rüyada gözünün mikrop kaptığını görmek, parasal sorunlara, hüzne ve saygınlık kaybetmeye delalet eder.
Rüyada Mikroptan Hastalandığını Görmek
Kişinin rüyasında mikroptan hastalandığını görmesi, rüya sahibinin kısa sürede işinde terfi edeceğine yorulur.

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Sınırsız Hosting