Ana Sayfa / Gündem / Rüyasında evlendiğini görmek

Rüyasında evlendiğini görmek

Rüyasında evlendiğini görmenin anlamı, yorulması ve ne manaya geldiği. Rüya evlilik ve evlilik rüyalarının anlamı neye delalet ve işaret ettiğinin yorulması.

Rüyalarda evlilik ve evlilik rüyalarını görmek nasıl yorumlanmalı. RÜYASINDA EVLENDİĞİNİ GÖRÜN, YA DA EVLENME RÜYASI, RÜYASINDA EVLENEN KADIN, ERKEK NE ANLAMA GELİR.

Rüyada evlilik görmek hem olumlu hem de olumsuz anlamda yorumlanır. Rüyada evlenilen kişinin nitelikleriyle değişen rüyanın tabiri nedir? Rüyada evlenmek hangi anlama gelir?

Rüya esnasında evlenmek, Allah u Teâlâ’dan gelecek bir yardıma, zenginliğe yorulduğu gibi esarete, borca, kedere ve mevki atlamaya da tabir olunur. Rüya sahibinin rüyasından genç bir kişiyle evlenmesi onun zengin olacağına tabir olunurken orta yaşlı biriyle evlenmek çok zengin olmasına işarettir. Rüya sahibinin tanımadığı bir kadınla evlenmesi, ev değiştirmeye, maksadının hâsıl olmasına, kendi amacının ne olduğunu ve ne istediğini anlayacağına yorumlanır.

Rüyada evlenmenin yorumu genellikle yeni şeylerin yaşanacağına, başlangıçlara işaret ettiği gibi kişinin evliliğe olan bakış açısına göre de tabir edilir. Örneğin, kişi evlenmeye olumlu bakıyorsa olumlu, olumsuz bakıyorsa olumsuz bir yorumlanır.

Diyanet’tin rüya tabirine göre;

Rüyada evlenildiğinin görülmesi; zenginlikle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında genç bir kimse ile evlendiğini görmesi; o kimsenin çok yakında zengin olarak bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kişinin rüyasında evlenmek için söz kestiğini görmesi; o kişinin büyük bir kimseden menfaat göreceğine, kişinin rüyasında bir gençle buluşup evlenme kararı aldığını görmesi; o kimsenin muradına ereceğine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında evli olmayan bir kadına gizlice bir söz söylediğini görmesi; o kimsenin o kadınla evlenmek istediğine, rüyasında evli bir kadınla evlenmek istediğini görmesi; o kimsenin dünyada arzu ettiklerine nail olamayacağına, kişinin rüyasında bir kadınla evlenmek istediğini ve kadının da razı olduğunu görmesi; o kimsenin muradına ereceğine,

Kişinin rüyasında orta yaşlı bir kadınla evlenmek istediğini görmesi; büyük bir zenginliğe yorumlanır.

İlginizi Çekebilir

Fethullah Gülen nerede?

Fethullah Gülen öldü mü, kaçırıldı mı nerede? ABD’de Fethullah Gülen’in kaçırıldığı öne sürüldü Fethullah Gülen’in …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting