Ana Sayfa / Genel / Sakarya deprem büyüklüğü 6 şubat

Sakarya deprem büyüklüğü 6 şubat

SON DAKİKA Sakarya deprem 5.5 büyüklüğü. 6 Şubat nerelerde deprem oldu bilgisi.

Sakarya deprem son dakika haberleri. 6 Şubat Sakarya depremi. AFAD ve Kandilli verilerine göre Sakarya’da deprem oldu mu merak ediliyor. Peki, Sakarya’da deprem mi oldu? Bugün Sakarya’da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi Sakarya’da deprem ve AFAD Sakarya’da deprem şiddeti merak ediliyor. Peki, Sakarya’da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 6 Şubat Sakarya’da deprem mi oldu? Az önce Sakarya’da deprem mi oldu? Kandilli son depremler listesi!

Sakarya’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli verilerine göre Sakarya’da deprem oldu mu merak ediliyor. Peki, Sakarya’da deprem mi oldu? Bugün Sakarya’da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi Sakarya deprem ve AFAD Sakarya’da deprem şiddeti merak ediliyor. Peki, Sakarya’da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 6 Şubat Sakarya’da deprem mi oldu? Az önce Sakarya’da deprem mi oldu? Kandilli son depremler listesi!

KANDİLLİ SON DEPREMLER
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberler i ile vatandaşalar anlık deprem haberler i veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Sakarya’da 6 Şubat günü 15.30 civarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İlginizi Çekebilir

Ali Naili Erdem neci, nereli, kim

Ali Naili Erdem aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir soruları. Ali Naili 17 Şubat 1927 …

Sınırsız Hosting