Ana Sayfa / Spor / Samet Aybaba milli takımın yeni teknik direktörü

Samet Aybaba milli takımın yeni teknik direktörü

A Milli Takımda yeni teknik direktör iddiası. Yeni teknik direktör kim olacak? Nerelerde görev yaptı sorularının cevapları. A Milli Takım’da teknik direktör Stefan Kuntz’un görevden ayrılması durumunda koltuğun en güçlü adayı Samet Aybaba. Deneyimli hoca daha önce yaptığı açıklamada, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Türk futbolu üzerine fikir alışverişinde bulunduğunu söylemişti.
Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak başkanlık seçiminin ardından teknik direktör Stefan Kuntz ile yollar ayrılabilir. Alman hocadan boşalacak koltuğa ise sürpriz bir aday var.

Ajansspor’da yer alan habere göre, A Milli Takım’da Stefan Kuntz ile yolların ayrılması durumunda teknik direktörlük için en büyük aday Samet Aybaba. Deneyimli hoca daha önce yaptığı açıklamada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Türk futbolu üzerine fikir alışverişi yaptığını belirtmişti.

Kayserispor, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Adana Demirspor gibi takımları çalıştıran Samet Aybaba, bordo-mavililer ile Türkiye Kupası’nı kazanmıştı. Aybaba, Adana Demirspor’u ise Süper Lig’e çıkardı.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting