Ana Sayfa / Spor / Burak Yılmaz ilk transferine imza attı

Burak Yılmaz ilk transferine imza attı

Burak Yılmaz teknik direktörlük kariyerinde ilk transferine imza attı. Milli futbolcumuz olan Burak Yılmaz teknik direktörlük kariyerinde ilk tranferine hazırlanıyor. Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcılığına gelmesi an meselesi olan Burak Yılmaz, yeni görevinde ilk icraatını yaptı. Yılmaz, Lille ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Yusuf Yazıcı’yı siyah-beyazlı kulübe gelmeye ikna etti. Beşiktaş’ın 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transferi bitirmesi bekleniyor.

Kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor’da beklentilerin çok altında kalan Yusuf Yazıcı, Beşiktaş’a çok yakın. Milli futbolcuya siyah-beyazlı formayı giydirmek için Yusuf Yazıcı devreye girdi.
Sözcü’de yer alan habere göre, Şenol Güneş’in yardımcılığına gelmesi beklenen Burak Yılmaz, ilk icraatını Yusuf Yazıcı’yı Beşiktaş’a gelmeye ikna ederek yaptı. Siyah-beyazlıların, 26 yaşındaki futbolcuyu Lille’den 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmesi bekleniyor.

Yusuf Yazıcı geçen sezon Trabzonspor formasıyla 24 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 6 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting