Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe’de transferler durmak bilmiyor

Fenerbahçe’de transferler durmak bilmiyor

Süper Lig’in devlerinden biri olan Fener transferlerde hız kesmiyor. Sarı Lacivertli takım yeni tranferleriyle gündeme damga vuruyor. Transferde hareketli günler yaşayan Fenerbahçe, Bosna Hersekli yıldız Edin Dzeko’nun İstanbul’a gelerek sözleşme imzalamasını bekliyor. Ayrıca, Orsolini’den vazgeçen Fenerbahçe’nin yeni hedefi Napoli’nin yetenekli oyuncusu Matteo Politano oldu…
Fenerbahçe, Edin Dzeko transferinde mutlu sona yakın.

37 yaşındaki Boşnak yıldızın menajeri, sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul’a geldi. İlk görüşmeden olumlu cevap alan sarı-lacivertliler, transfere son noktayı koymayı planlıyor. Son olarak İnter forması giyen Dzeko anlaşmanın sağlanması durumunda Bosna Hersek’in salı günü Lüksemburg ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacak.

Yıldız golcü, 2 milyon Euro imza parası ve 4.5 milyon Euro yıllık ücret artı bonuslar karşılığı sarı-lacivertli formayı giyecek.
Kanat takviyesi için rotasını İtalya’ya çeviren Fenerbahçe, Riccardo Orsolini transferinde geri adım attı.

FENER YENİ YILDIZLARA DOĞRU KOŞUYOR

Sarı- lacivertliler, Bologna bonservis için 10 milyon Euro’dan aşağı düşmeyince görüşmeleri askıya aldı. Kanarya’nın, Fiorentina’nın da istediği Orsolini için 8.5 milyon Euro önerdiği belirtildi. Orsolini’de sorun çıkınca Napoli’den Matteo Politano gündeme girdi.

Fenerbahçe’nin, 29 yaşındaki İtalyan oyuncu için şampiyon mavi-beyazlılara kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Beşiktaş-Trabzonspor Kupa Finali oynayacak

Trabzonspor, Karagümrük’ü yenerek Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş’ın rakibi oldu. Türkiye Kupası’nı gözüne kestiren Trabzonspor, yarı …

Sınırsız Hosting