Ana Sayfa / Genel / Samsat 5.1 deprem (Adıyaman)

Samsat 5.1 deprem (Adıyaman)

Türkiye son depremler. Adıyaman son deprem. Samsat depremi 24 Nisan büyüklüğü 5.1. Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı yok, ilçe merkezinde ve köylerde bazı evler yıkıldı, hafif yaralanan 18 kişi hastanelere başvurdu. Deprem sonrası bugün okullar tatil edildi.

Deprem son dakika bilgileri Adıyaman. Adıyaman son deprem bilgisi Samsat’ta büyük deprem. Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü merkez üssü olan ve gece saat 03.34’de meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlar eşyalarını kurtarmaya çalıştı. Vatandaşlar kısmen veya büyük kısmı yıkılan binalara girerek hayatlarını hiçe saydı. Vatandaşlar evlerinde bulunan eşyaları çıkartmanın telaşına düştü.
5.1 büyüklüğündeki deprem ile birlikte büyük panik yaşayan, artçı sarsıntılara aldırış etmeyen vatandaşlar eşyaları tek tek çıkarttı.
Samsat’ta okullar bir gün tatil
Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okulların bir gün tatil edildiği açıklandı.
Merkez üssü Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü olan 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Samsat ve köylerindeki tüm okullar tatil edildi. Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, tüm ilk ve orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting