Ana Sayfa / Yaşam / Survivor Mustafa Kemal elendi mi 23 Nisan
SURVİVOR 2018

Survivor Mustafa Kemal elendi mi 23 Nisan

TV 8 23 Nisan Survivor eleme ve elenen isim Mustafa Kemal, Sahra ve Adem’den hangisi olacak sorusu. Survivor 2018 ünlülerden son elenen isim belli oluyor eng üçlü elenme adayı ise ünlülere geçen Mustafa Kemal gibi görünüyor. Sahra ve Adem Kılıççı’nın bugün elenmesi beklenmiyor.

23 Nisan Survivor 2018 elenen ünlü Mustafa Kemal mi, Sahra mı ve Adem mi belli oluyor. Turabi ile Merve Aydın arasında ipler geriliyor. Survivor’ın 53. bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Yeni bölümde iki takım ödül ve sembol oyununa çıkacak ardından da konseyde eleme heyecanı yaşanacak.

Ünlüler takımı için işler hiç de iyi gitmiyor. Merve, Turabi’yi şov yapmakla suçluyor.

ÖDÜL OYUNUNDA SERT TARTIŞMALAR

Ünlüler ve Gönüllüler, büyük bir ödül oyunu için karşı karşıya geliyorlar. Yarışmacılar yemek ödülünü görünce çığlık atmaya başlıyor. Yarışma esnasında ise her iki takım da tartışmalar yaşıyor.

KİM ELENDİ?

Survivor’da henüz elenen kişi belli olmadı. Bu akşam gece saatlerinde Sahra, Adem ve Mustafa Kemal üçlüsünden bir kişi adaya veda edecek.

Elenen yarışmacı bellli olur olmaz aşağıdaki linkten yarışmaya veda eden ismi görebilirsiniz.

KİM VEDA ETTİ?

DOKUNULMAZLIKLARI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Cumali’nin gidişiyle büyük bir ivme kazanan Gönüllüler, her oyunu kazanmaya başladı. Yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyunlarında Gönüllüler fırtınalar estirdi. Cumartesi günü ve pazar günü oynana dokunulmazlık oyunlarının her ikisini de Gönüllüler takımı kazandı.

ACUN: ARTIK INSTAGRAMA GİREBİLİYORUM

Takımlardaki yarışmacıların değiştirilmesinin ardından bile Gönüllüler’in sürekli kaybetmesiyle kendisi için zor günlerin başladığını söyleyen Acun Ilıcalı, “Instagram’da yorumlara bakıyorum. Artık okuyacak durumum kalmamıştı. ‘Bu mu eşit takım?’ diyenler, ‘Gönüllüler çok güçsüz’ diyenler. Anket yaptık neredeyse eşit çıktı. Siz de devamlı kaybedince yorumlar arttı. Transferlerden sonra olmadı. Benim için zor günler başlamıştı. Artık basın açıklaması yapmayı düşündüm. Kazanmanız iyi oldu. 5 kere üst üste kazanmanızı beklemiyordum. Artık Instagram’a girebiliyorum. Sizlerden gelen soruları yanıtlayacağım” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting