Ana Sayfa / Yaşam / Santi Cazorla yaşı, fiyatı kulübü (Fener bugün haberler)

Santi Cazorla yaşı, fiyatı kulübü (Fener bugün haberler)

Fenerbahçe bugünkü haberleri ve transfer haberleri. Santi Cazorla Fenerbahçe yolunda. Santi Cazorla aslen nereli, kimdir ve yaşı.  Gelecek sezon için orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de Santi Cazorla ile görüşmeler başladı, menajeri İstanbul’a geliyor.

Cazorla Fenerbahçe’ye gelecek mi bilgisi. Fenerbahçe haberleri ve Fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat’ın isteğiyle gelecek sezon için orta saha transferine hız verildi. Arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, sürpriz bir öneri aldı. Sarı-lacivertlilere, sezon sonu Arsenal ile mukavelesi bitecek olan Santi Cazorla önerildi. Fenerbahçe’ye yakın kaynaklara göre İspanyol oyuncunun menajeri görüşme yapmak için İstanbul’a gelecek. Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa Cazorla, Fenerbahçe’ye kazandırılacak.

SANTİ CAZORLA FİYATI

Kulübü ile sözleşmesi bitecek İspanyol oyuncusu için imza parası talep edildi. Fenerbahçe Yönetimi ise bu teklife sıcak baktı. 78 kez İspanya Milli Takımı forması giyen Santi Cazorla, Milli Takımda 14 gol kaydetti. 10 numara mevkisinde oynayan yıldız oyuncu, iki ayağını da ustalıkla kullanıyor. Ayrıca Cazorla’nın skor katkısı da Fenerbahçe tarafından tercih edilmesinde büyük etken oldu. Yüksek pas yüzdesi ile oynayan İspanyol oyuncu, Arsenal’de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gözden düştü. 5 sezondur Arsenal forması giyen Santi Cazorla, İngiliz ekibiyle oynadığı 180 maçta 33 gol kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting