Ana Sayfa / Genel / Sara Aktaş nereli ve kim?

Sara Aktaş nereli ve kim?

Sara Aktaş asıl memleketi, yaşı ve gerçek mesleği ne? KCK’nın Türkiye sorumlusu olduğu öne sürülen Sara Aktaş neredeydi ve hangi suçlamalar var? KCK’nın kadın yöneticileri ve Sara Aktaş bilgileri. 

PKK’lı Sara Aktaş kimdir, nerelidir ve ne zamandır örgütün üst düzey sorumlusu soruları yanıtını arıyor. KCK yani terrö örgütü PKK’nın şehir yapılanmasının en üst sorumlularından ve Türkiye sorumlusu olduğu öne sürülen Sara Aktaş yakalandı ve herkes onu merak etmeye başladı.

Sara Aktaş’ın memleketi ve örgüt içindeki yeri ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Kripto KCK’lılardan olduğu iddia ediliyor. Sara Aktaş, sahte pasaportla AHL’de ele geçirildi terörle mücadele ekipleri tarafından.

PKK’nın şehir yapılanması KCK’nın üst düzey sorumlularından olduğu iddia edilen Sara Aktaş İstanbul’da yakalandı.

 

Sara Aktaş’ın üzerinden çıkan sahte pasaporttaki isim de dikkat çekti. Polis ekiplerinin operasyonunda, Ruken Şahin adına düzenlenmiş sahte kimlikle Almanya’ya gitmek isteyen Sara Aktaş yakalandı. Aktaş’ın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting