Ana Sayfa / Kadınca / Savaşçı yeni bölüm (3. bölüm Savaşçı fragmanı)
SAVAŞÇI YENİ DİZİ

Savaşçı yeni bölüm (3. bölüm Savaşçı fragmanı)

Savaşçı 3. bölüm yeni bölüm fragmanı ve olayları. 30 nisan FOX TV Savaşçı dizisi son bölüm  (Savaşçı 3. Bölüm olayları) ve gelişmeleri. Son bölüm Savaşçı dizisi yaşananlar ve yeni bölümdeki olaylar serisi. Savaşçı dizisi son bölümde yer alan sahnelerin ardından 3. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Serdar Üsteğmen’in kaçırılmasının ardından gelen hayatta olduğu bilgisi, dizinin son bölümünde ortaya çıkmıştır. Son bölümün ardından Savaşçı 3. yeni bölüm fragmanında neler yaşandığı merak konusu oldu. Peki, Savaşçı dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümde yaşananlar ve yeni bölümde yaşanması beklenen olaylar

FOX TV Savaşçı 3. bölüm 30 nisan Pazar fragmanı ve olayları. yeni bölüm Savaşçı dizisi olayları. Savaşçı 2. bölüm yaşananlar ve gelişmeleri. FOX, Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu ile yayın günleri ve reyting durumu. Survivor 2017’yi geçen tek yapım olan FOX TV’nin Savaşçı dizisi pazar günleri ekrana geliyor. 3. bölüm Savaşçı dizisi şimdiden merak ediliyor. Savaşçı dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde nefes kesen dakikalar izleyicileri ekran başına kilitledi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenlere aksiyon dolu dakikalar yaşatan Savaşçı dizisinde heyecan doruktaydı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken Savaşçı dizisinde bu akşam zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 2. BÖLÜM İZLE VE OLAYLARI

Savaşçı dizisinin bu akşam yayınlanacak 2. bölümünde zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.
Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.
SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI

Berk Oktay
Yüzbaşı Kağan Bozok

Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın “deli” gözüyle baktığı tiplerden.

Yıldız Çağrı Atiksoy
Aslı Özkaynak

Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

Murat Serezli
Albay Halil İbrahim Kopuz
Dirayetli, yiğit bir komutan. Bizim timimiz, onun komutası altında. Karısının 90’ların sonunda teröristlerce öldürülmesinden sonra, Kopuz için askerlik ve mücadele dışında, hayatında hiçbir şey kalmamıştır. Ancak bu mücadele, onun için kör bir intikam ve nefret mücadelesi değil.

Fırat Albayram
Üsteğmen Serdar Türkmen

Ankaralı. Timde Yüzbaşı Kağan’dan sonraki adam. Neşeli, fırlama ve akıllı bir subay. İşkence görmüş, travmatik şeyler yaşamıştır. Tim, hem onu kurtarmak, hem de geri kazanmak için büyük bir mücadele verir. Travma sonrası bu noktaya tekrar gelmesi biraz zaman alacak.

İlginizi Çekebilir

Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi Meryem Uzerli başrolde. GAİN Ru dizisi izle tüm bölümleri. Meryem Uzerli’nin son oynadığı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting