Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş Adana maç sonucu 3-2 golleri
BEŞİKTAŞ ADANA

Beşiktaş Adana maç sonucu 3-2 golleri

Beşiktaş Adanaspor maç sonucu ve golleri 24 Nisan 2017. Canlı Beşiktaş Adanaspor maç sonucu 3-2. Beşiktaş’ın Adanaspor golleri. Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta kapanış mücadelesinde lider Beşiktaş sahasında Adanaspor ile karşılaşıyor. Ev sahibi Beşiktaş, Aboubakar’ın 11. dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Konuk ekip Adanaspor 24. dakikada Roni’nin attığı golle maçta skoru 1-1’e getirdi. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti. 52. dakikada Talisca’nın attığı golle Beşiktaş maçta 2-1 öne geçti. Konuk ekip Adanaspor 66. dakikada Magaye’nin attığı golle maça bir kez daha eşitliği getirdi: 2-2… Beşiktaş tekrar öne geçti. 80. dakikada Tosic’in attığı golle ev sahibi Beşiktaş skoru 3-2 yaptı.

Beşiktaş-Adanaspor maçının golleri ve sonucu. Beşiktaş, Süper Lig 28. haftası golleri.

KADROLAR
Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Tosic, Tolgay, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Aboubakar
Adanaspor: Itandje, Digao, Ramos, Didi, Renan Diniz, Koman, Tevfik, Fouginho, Ronei, Vinicius, Magaye
10 YABANCILI ADANASPOR
Beşiktaş’ın 7 yabancı oyuncusuna karşılık Adanaspor sahaya 10 yabancı oyuncu ile çıktı. Adanspor Teknik Direktörü Eyüp Arın sezon başından takımın tamamen değiştiğini ve alınan yabancıların sezon sonuna doğru açıldığını belirtti.
BAŞKAN MAÇTA YOK
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, özel işleri nedeniyle yurt dışına gitmesi nedeniyle şeref tribününde 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Hüseyin Mican, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Kalkavan ve Candaş Tolga şeref tribününde Adanaspor yönetimini misafir ettiler.
LYON MAÇ KADROSUNDA 4 DEİĞİŞİKLİK
Teknik direktör Şenol Güneş, Lyon maçından 4 isme Adanaspor maçında yer vermezken Caner Erkin ve Matej Mitrovic’i de 18 kişilik kadroya almadı. Bu isimler Mitrovic, Adriano, Quaresma ve cezalı olan Cenk Tosun oldu. Lyon maçında cezası sebebiyle oynamayan Marcelo ve Aboubakar ilk onbirdeki yerlerine dönerken, bu kez Cenk Tosun sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almadı.
Güneş, Lyon maçında oyunu tamamlayamayan Adriano ve Quaresma’yı da dinlendirme amaçlı yedek soyundururken, Talisca’ya kanatta Tolgay Arslan’a da orta sahada görev verdi. Şenol Güneş defansta ise Marcelo ve Atınç’ı stoperde Tosic’i ise sol bekte değerlendirme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam, Adanaspor maçına Fabricio, Marcelo, Atınç, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Tolgay, Babel ve Aboubakar onbiri ile çıktı.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting