Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan, Nurseli İdiz’e estetik yaptıracak

Seda Sayan, Nurseli İdiz’e estetik yaptıracak

Seda Sayan, Nurseli İdiz’in estetik operasyonunu karşılayacak. Nurseli İdiz gıdısını aldıracak hesabı seda Sayan ödeyecek. Estetik merakı ve uzmanlığının yanında hayırsever ve yardımseverliği ile de tanınan Seda Sayan, sanatçı dostu için harekete geçti. Nurseli İdiz’in gıdısı için konuşan Seda Sayan operasyonunu ben yaptıracağım dedi.

Nurseli İdiz’in estetik ücretini Seda Sayan ödeyecek ‘Bacın halledecek gıdını aldıracak’ dedi. Gıdı estetiği ve ücreti. Son günlerde ünlüler arasında artan estetik operasyonları gündeme gelmeye devam ediyor. Yaptırdığı operasyonlarla çok konuşulan Seda Sayan, Nurseli İdiz’e estetik sözü verdi.

Bugün 2. Sayfa programına ünlü oyuncu Nurseli İdiz konuk oldu. Programda estetik yaptıran ünlü isimlere yer verildi.

SEDA SAYAN ESTETİK SPONSORU OLDU NURSELİ İDİZ’İN

Programı izleyen Seda Sayan, telefonla canlı yayına bağlandı, Nurseli İdiz’e sponsor oldu. ‘Senin gıdını ben aldıracağım, bacın halledecek’ diyen Sayan izleyenleri güldürdü.
Sayan canlı yayında şunları söyledi;

“Nurseli kendini bana emanet et o gıdını yaptırmam lazım. Bacın sponsorun olacak. Hiç korkulacak bir şey yok. Şimdi seyrederken gördüm; o gıdı seni kilolu gösteriyor. Bacın halledecek korkma bebek gibi olursun. Çok güzel bir kadınsın zaten ama gıdının alınması şart!’

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting