Ana Sayfa / Kadınca / Şeffaf gelinlikler 2017 modelleri
ŞEFFAF GELİNLİKLER 2017

Şeffaf gelinlikler 2017 modelleri

2017 şeffaf gelinlik modelleri ve marka ve fiyatları. İzmir’deki gelinlik fuarında transparan gelinlik modelleri büyük ilgi gördü. Evlilik çağındaki kızların gelinlik seçimi artık daha zor olacak çünkü yeni gelinlikler çok göz alıcı ve kamaştırıcı. Her kese göre gelinlik modelleri sunuluyor özellikle şeffaf gelinlik modelleri bu yılın gözdesi olacak gibi görünüyor. 

Genç kızlar için gelinlik seçimi çok zordur, bir türlü modele ve renge karar vermezler. İzmir 2017 gelinlik fuarı 2017 gelinlik trendleri için çok iyi bir örnek oldu. Her kesime göre gelinlik modeli görücüye çıktı. Hatta şeffaf gelinlikler yani transparan gelinlik modelleri de büyük ilgi gördü. Gelinlik, damatlık ve abiye sektöründe dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilen ‘IF Wedding Fashion İzmir’ 11’inci kez açıldı. Fuara transparan gelinlik modelleri damga vurdu.

TRANSPARAN GELİNLİK MODELLERİ 2017’YE DAMGA VURACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

gelinlikte 2017 trendleri ve renkleri
Günümüzde gelinlik modelleri artık çok farklı kesim ve renklere sahip olabiliyor. Beyaz gelinlik yerine artık renkli gelinlik modelleri de ilgi çekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 7-10 Şubat tarihlerinde, bu yıl 11’nci kez düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı Gala Defilesi, Portekizli ünlü modacı Micaela Oliveira’nın giyilmesi cesaret isteyen transparan gelinlikleriyle gerçekleşti.

GELİNLİK 2017 İZMİR FUARININ GÖZDESİ BU ŞEFFAF GELİNLİK OLDU. FİYATI İSE BİRAZ TUZLU

YENİ MODEL GELİNLİK ÇAMAŞIRLARI VE 2017 GELİNLİK TRENDİ

Defilede, iç çamaşırı markası Intimissima’nın tanıtım yüzü Portekizli model Francisca Perez ile giyim ve parfüm markası Carolina Herrera’nın marka yüzü İspanyol model Montse Suarez de podyuma çıktı.

‘Once Upon a Time’ adını taşıyan ve 70 parça üründen oluşan koleksiyonu ile ilgi gören, ‘Ünlülerin stilisti’ olarak da anılan Oliveira, Sinderella masalından esinlenerek hazırladığı koleksiyonu ile İzmirlilere görsel şov sundu.

Sadece profesyonel ziyaretçilere açık olacak fuar, 4 gün boyunca yedi solo, birer de karma, performans, gala ve final defilesi olmak üzere toplam 11 defileye ev sahipliği yapacak.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting