Ana Sayfa / Kadınca / Sercan Sürgün Kampı’nda

Sercan Sürgün Kampı’nda

Survivor All Star 2022 Sercan Yıldırım sürgün adasına giden ikinci isim oldu. dün gece Survivor All Star 2022 dokunulmazlık oyununu kim kazandı. adaya kim veda edecek bilgileri. Yeni sezonunda iddialı bir şekilde başlayan Survivor All-Star’da yeni bir uygulamaya geçildi. Sürgün adı verilen ve Acun Ilıcalı’nın bizzat tanıttığı bu uygulamada, Survivor All-Star’ın ilk sürgün adasına giden ismi ünlüler takımından Birsen olmuştu.

2022 Survivor All Star sürgün adasına giden ikinci yarışmacı Sercan oldu ünlülerden. Bu hafta Survivor 2022 All Star yarışmasına veda edecek isim ünlülerden olacak gibi,

Survivor All-Star cumartesi akşamı yayın hayatına başladı. Geçmiş yarışmalardan iddialı isimlerin bulunduğu bu sezonda yepyeni bir uygulamaya geçildi.

Sürgün kampı adı verilen uygulamanın tüm detaylarını ise Acun Ilıcalı, konseyde şu sözlerle anlattı…

SÜRGÜN KAMPINDA TEK KİŞİ KALACAKLAR

SÜRGÜN KAMPINDA TEK KİŞİ KALACAKLAR

“Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün Kampı’na yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor’a veda edecek.”

Ödül ve erzaklardan da yararlanılamayacağını belirten Ilıcalı, açıklamasının devamında şunları söyledi…

“Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok.”

"ALLAH YARDIMCISI OLSUN"

“ALLAH YARDIMCISI OLSUN”

Orayı gidenin Allah yardımcısı olsun diyerek dua eden Ilıcalı, “Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim.” diyen Ilıcalı, “Orada saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

İLK SÜRGÜN ÜNLÜLER TAKIMINDAN BİRSEN

İLK SÜRGÜN ÜNLÜLER TAKIMINDAN BİRSEN

Survivor Türkiye All Star’da sezonun ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Birsen eleme adayı oldu ve sürgün adasına gönderildi.

Survivor All-Star’ın sürgün adasına giden ikinci ismi ünlüler takımından Sercan oldu.

İlginizi Çekebilir

İnci Taneleri seti nerede, nerede çekiliyor

İnci Taneleri dizisi nerede hangi ilde çekiliyor. inci Taneleri çekimi hangi pavyonda yapılıyor, hangi otelde …

Sınırsız Hosting