Ana Sayfa / Kadınca / Sercan, Survivor All Star 2022’yi bıraktı

Sercan, Survivor All Star 2022’yi bıraktı

Survivor All Star 2022’de Sercan yıldırım diskalifiye oluyor kendi isteğiyle iddiası. Nagehan ile tartışan Sercan Yıldırım Survivor’dan ayrılıyor. Survivor All Star 2022’de sinirler gerildi. Yeni bölüm fragmanında Sercan Yıldırım, takım arkadaşlarına kızıp oyun alanını terk etti. Yarışma anında Nagihan’a sinirlenen Sercan’ın “Survivor hayatım bitti” demesi dikkat çekti.

Sercan Yıldırım Survivor 2022’yi terk ediyor. Sercan yıldırım, nagehan ile tartıştıktan sonra Survivor’u bırakma kararı aldı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, tv8’de ekranlara gelen ‘Survivor 2022 All Star’da gerilim dinmiyor. Yeni bölüm fragmanında ünlüler takımı bir anda karıştı ve Sercan çok sinirlendi.

27 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Survivor Sercan yaptığı hareketle olay oldu. Yarışmaya oyuncu seçimi sırasında Nagihan’ın tavrına sinirlenen Sercan Yıldırım oyun parkurunu terk etti.

Survivor Sercan, gergin tavırları dikkat çekerken takım arkadaşlarına resti çekiyor. Yıldırım’ın, “Survivor hayatım bitti” diyerek parkuru terk ettiği görülüyor.

Sercan’ın devamında “Benim kaybedecek hiçbir şeyim yok ama senin kaybedecek çok şeyin var. Bitti” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti. Survivor takipçileri, “Sercan Yıldırım Survivor’ı bıraktı mı?” sorularının yanıtını merak etmeye başladı.

EVRİM SÜRGÜN ADASI’NA GİTTİ

Survivor dün gece kim eleme adayı oldu sorusu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da bu akşam dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 8-4 kazandı!
SURVİVOR ELEME ADAYI KİMLER?Survivor All Star’da bu hafta ilk eleme adayı Evrim Keklik oldu!
SURVIVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor’da Gönüllüler takımından Yasin, Gökhan ve Yunus Emre; Ünlüler takımından ise Nagihan eleme adayı olmuştu. Bu dört isim arasından elenen yarışmacı Yunus Emre oldu.

 

İlginizi Çekebilir

Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi Meryem Uzerli başrolde. GAİN Ru dizisi izle tüm bölümleri. Meryem Uzerli’nin son oynadığı …

Sınırsız Hosting