Ana Sayfa / İlginç / Serie A erteleniyor (İtalya)

Serie A erteleniyor (İtalya)

Kovid-19 nedeniyle İtalya’da tüm spor müsabakaları ve Serie A maçları durduruluyor belki de bu yıl hiç oynanamayacak. İtalya’da son ölü sayısı korona virüsü nedeniyle 500’ü buldu. İtalya’da 336 can alan Corona virüsü oldukça tehlikeli bir noktaya giderken İtalya Olimpiyat Komitesi, hükümete çağrıda bulundu ve tüm spor etkinliklerinin 3 Nisan’a kadar durdurulmasını istedi.

İtalya’da futbola korona virüsü darbesi Serie A maçları erteleniyor. İtalya Milli Olimpiyat Komitesi’nden son dakika açıklaması! İtalya Milli Olimpiyat Komitesi, İtalya’da hükümete çağrıda bulunarak, en erken 3 Nisan’a kadar Serie A da dahil olmak üzere tüm spor etkinliklerinin askıya alınması yönünde karar verilmesini talep etti.

İtalya’da Corona virüsü sebebiyle 336 kişi hayatını yitirirken spor etkinlikleri de durma noktasına geldi ancak Serie A’da son olarak Juventus ile Inter’i Torino’da bir araya getiren karşılaşma kapalı kapılar ardından oynanmıştı.

İTALYA’DA SPOR BİTİYOR

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Eczacıbaşı Vitra ve Fenerbahçe Opet de çeyrek finalde İtalyan ekipleriyle eşleşmiş ve maçların seyircisiz olarak Slovenya’da oynanmasına karar kılınmıştı.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting