Ana Sayfa / Genel / Silahlanma çağrısı yapan imam

Silahlanma çağrısı yapan imam

İstanbul’da 28 mayıs gecesi için silahlanma çağırısı yapan imam kim, amacı ne, İmam iç savaş mı çıkartmak istedi? İslam’ı anlatması gereken diyanet imamı halkı kışkırtmaya çalıştı seçim gecesi kardeşi kardeşe vurdurtmak istedi. İstanbul’da hangi cami imamı halka silahlanma çağırısı yaptı seçim gecesi için?

İstanbul’da silahlanın çağırısı yapan imam ki, amacı ne, imam iç savaş mı istiyor. Diyanet imamı 28 mayıs gecesi için kaos çağırısı yahptı kimi vuracak imam. İstanbul’da bir camide imam, Cuma günü hutbesinde konuşmada “Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu” ifadelerini kullandı. Cemaatin bir kısmının da tepki gösterdiğinin görüldüğü görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin tepki çekmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma başlattı.

İstanbul’da bir camide Cuma namazı hutbesinde konuşma yapan imamın sözleri büyük tepki çekti. Cemaatin bir kısmının da tepki gösterdiğinin görüldüğü görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

“28 MAYIS AKŞAMI SİLAHLARINIZI HAZIRLAYIN”
Söz konusu görüntülerde imam, şunları söyledi: “Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan. Nedir bu sizden çektiğimiz? 80 yıldır bu ülke sizden ne çekiyor, Ermenilerden ne çekiyor. Bu kadar şehitlerimiz var” dedi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olayın ardından Diyanet İşleri Başkanlığı da harekete geçti. Diyanet İşleri Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, “Bazı medya mecralarında yer alan, İstanbul’un Sultangazi ilçesindeki bir camide yaşandığı iddia edilen görüntülere ilişkin Başkanlığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting