Ana Sayfa / Genel / Sinan Ateş cenazesi kimler katıldı

Sinan Ateş cenazesi kimler katıldı

MHP ve Ülkü Ocakları’nın sessiz kaldığı Sinan Ateş suikastı sonrası gözler cenazedeydi. Motosikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cenazesi, Bursa’da toprağa verildi.

Sinan Ateş cenazesine katılanlar kimler? MHP’Den kimler katıldı Ülkü Ocakları var mıydı sorusu. Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in naaşı Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi’ndeki babaevine getirilerek ailesi, yakınları ve komşularından helallik alındı.

Kalabalık bir grubun katılımıyla tekbir getirilerek dua edilmesi sonrasında cenaze, Ulu Cami’ye götürüldü.

Cami bahçesinde öğle vakti kılınan cenaze namazına, Sinan Ateş’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

ulkucu.jpg

Cenaze aracına konulan Ateş’in naaşı, yol boyunca yürüyen kalabalık grubun eşliğinde Emir Sultan Mezarlığı’na götürülerek defnedildi.

3552136-810x458.jpg

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, dün arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi’nde bir binadan çıktıkları sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirmiş, olayın ardından 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

SİNAN ATEŞ SUİKASTINI KİM YA DA KİMLER YAPTI ARKASINDA NE VAR

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’nın Çukurambar ilçesinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin ardından Ankara Valiliği, cinayete ilişkin 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirildiğini söyledi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, Ankara’nın Çukurambar ilçesinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Selman Bozkurt omzundan yaralanırken başından vurulan Ateş, hayatını kaybetti. Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Faillerin tespit edilmesi için çalışmalarını sürdüren Ankara Valiliği, cinayete ilişkin 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere, 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir.”

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting