Ana Sayfa / Kadınca / Mine Tugay yalı Çapkını Defne oldu

Mine Tugay yalı Çapkını Defne oldu

Yalı Çapkını Defne rolünü Mine Tugay oynayacak. İlerleyen yaşına rağmen genç kızlara taş çıkartan Mine Tugay verdiği şuh pozlarla erkeklerin rüyalarını da süslemeye devam ediyor. En çok arzulanan kadınlardan biri olan Mine Tugayyeni dizisinde de fırtına gibi esecek.

Mine Tugay Yalı Çapkını dizisine katıldı. Yalı Çapkını’nda Defne kim sorusunun yanıtı Mine Tugay olacak. Son olarak 25 Mayıs’ta ekranlara veda eden ‘Gülümse Kaderine’ adlı dizide rol alan Mine Tugay’dan gelen haber hayranlarını sevindirdi. Ünlü oyuncu reyting rekortmeni diziye katıldı.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği, senaryosu Burcu Över tarafından yazılan başrollerinde ise Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in rol aldığı ‘Gülümse Kaderine’ adlı dizide ‘Neval’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mine Tugay, reyting rekortmeni diziye dahil oldu.

Yalan Dünya, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Medcezir, Çilek Kokusu, Paramparça ve Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine adlı dizilerde gösterdiği performansla adından söz ettiren ünlü oyuncu Mine Tugay, son olarak 25 Mayıs’ta ekranlara veda eden ‘Gülümse Kaderine’ adlı dizide rol almıştı.

REYTİNG REKORTMENİ DİZİYE DAHİL OLDU

Ünlü oyuncu, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor’un başrolde yer aldığı, son dönemin en başarılı dizileri arasında gösterilen ‘Yalı Çapkını’ adlı diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ünlü oyuncu, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisine Emre Altuğ’un canlandırdığı Orhan Korhan’ın eski sevgilisi Defne karakteriyle dahil olacak.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting