Ana Sayfa / Manşet / Sinan Özen yaşlanmıyor (Sinan Özen 52 yaşında)

Sinan Özen yaşlanmıyor (Sinan Özen 52 yaşında)

Bambaşka isimli albümüyle yeniden müzik dünyasındaki şöhretine kavuşan 52 yaşındaki Sinan Özen yeni saçları ve imajıyla da gençlik yıllarını aratmıyor. bazı sanatçılar yıllar geçse de yaşlanmıyor, gençliklerini muhafaza ediyor. Orta yaş sendromuna kapılmayan Sinan Özen, sağlığına ve dış görünüşe soyismi gibi özen gösteriyor. 

Sinan Özen onu hep enerjik, genç gördük ve görmeye devam ediyoruz. Uzun süredir albüm yapmayan Sinan Özen şimdilerde Başmbaşka isimli albümüyle müzik marketlerdeki yerini alıyor. Sinan Özen, 60’lı yılların saç modasını da yeniden günümüze uyarlamış durumda. Yeni albümü için saçlarını değiştiren Sinan Özen, hem eşinin hem de hayranlarının büyük ilgisini çekti.  1964 doğumlu olan Sinan Özen aslen Rizeli. Burcu Kartalile yaşamını birleştiren 90’lı yılların fenomeni Sinan Özen 2016 yılına da damga vuracak isimlerden biri oldu yeni imajı ve albümüyle.

Bambaşka albümü tutar mı bilinmez ama Sinan Özen’in yeni imajı ve saç stili albümünden daha fazla konuşulur oldu. Yeni bir imajla hayranlarının karşısına çıkmak isteyen Özen, sosyal medya hesabından da yeni görüntüsünü paylaştı. Yeni albümündeki şarkıları konusunda olumlu yorumlar alan Sinan Özen, ne yazık ki aynı olumlu yorumları saçları için alamadı.

SİNAN ÖZEN HAYRANLARININYENİ İMAJA YORUMU
Şarkıcı Sinan Özen’in ilk yıllarından itibaren hep bir müzik kitlesi vardı ve hayranları onu hep el üstünde tuttu. Görüntüsüyle bizleri yıllar öncesine götüren Özen’in saçıyla ilgili takipçilerinin yaptığı yorumlar şöyle oldu:

“Bu saç sana hiç olmamış, ne olur önceki tarzına dön”

“Saçını düzelt olmamış”

“Saçım şekil önümden çekil”

“Evet saçlar olmamış sanki”

“Saçlar çok kötü”

“Kusura bakmayın ama yeni imajınız hiç olmamış”

“Yeni imajını hiç sevmedim, senin gibi efendi birisine hiç yakışmamış”

“Bambaşka bir kafa!”

İlginizi Çekebilir

ABD üniversitelerinde Filistin gösterileri

Amerika’da Filistin’e destek gösterileri tüm üniversiteleri sardı. ABD’de büyük iç karışıklık. Katil Siyonist İsrail’e Amerika7da …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting