Ana Sayfa / Yaşam / Sivasspor-Beşiktaş canlı anlatımı 17 Ağustos

Sivasspor-Beşiktaş canlı anlatımı 17 Ağustos

Beşiktaş bugün deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. demir Grup Sivasspor-Beşiktaş canlı maç anlatımı. maçın  golleri, geniş özeti ve tüm ayrıntıları sitenizde olacak. Canlı maç izle, seyret Sivas-Beşiktaş maçının naklen yayın kanalı ve süper Lig 1. hafta maçları ve sonuçları ile ilk puan durumu da maçların hemen ardından sitenizde olacak.

süper Lig 1. hafta maçları ve sonuçları Beşiktaş Sivas deplasmanında bugün ilk maçına çıkacak. Abdullah Avcı’nın ilk 11’i de ilk maça özel olarak hazırlandı. Beşiktaş, 2 sezondur devam eden şampiyonluk hasretini bitirmek için ilk adımı Sivas’ta atmaya hazırlanıyor. Abdullah Avcı yönetiminde yeni bir sayfa açan siyah beyazlılar, Demir Grup Sivasspor maçıyla sezona ‘merhaba’ diyor.

BEŞİKTAŞ’IN YENİLERİ SAHAYA ÇIKIYOR

Tyler Boyd’la hücum hattını, Douglas, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho ile de savunma hattını güçlendiren Kara Kartal, ilk sınavını Rıza Çalımbay’ın öğrencilerine karşı verecek. Avusturya kampında özellikle gol yollarında sıkıntı yaşadığı göze çarpan Beşiktaş’ta, teknik direktör Abdullah Avcı’nın takımını nasıl bir oyun planıyla sahaya süreceği merakla bekleniyor.

Yeni sezonda hedefi Avrupa olarak belirleyen Sivasspor ise sahasında konuk edeceği Beşiktaş’ı devirerek hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek Cumhuriyet Kupası’nı kaldıran Yiğidolar, aynı başarıyı Beşiktaş karşısında da tekrar etmek için taraftarının huzuruna çıkıyor.

Mustafa Öğretmenoğlu’nun yöneteceği karşılaşma saat 21:45’te ve beIN SPORTS HD1’den ekranlara gelecek.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ CANLI MAÇININ TÜM AYRINTILARI VE TARİHTEKİ KARŞILAŞMALARI

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de 27. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 26 lig maçında Beşiktaş 13, Sivasspor 8 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Beşiktaş’ın 37 golüne, Sivasspor 28 golle yanıt verdi.

Geçen sezonki lig maçlarında iki takım da deplasmanda 2-1 galip geldi.

Sivas’taki maçlar
İki takım arasında Sivas’ta yapılan 13 lig maçından 8’ini Beşiktaş, 3’ünü Sivasspor kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti.

Sivas’ta siyah-beyazlılar 16, kırmızı-beyazlılar ise 12 gol attı.

Golsüz maç yok
Taraflar arasındaki 26 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi.

İki takım da geride kalan maçlarda beşer kez gol yollarında suskun kalırken, 0-0’lık sonuca rastlanmadı.

İlginizi Çekebilir

Hasan Kılıç öldü (İsmailağa Cemaat lideri)

İsmailağa tarikatı lideri Hasan Kılıç 94 yaşında öldü. ismailağa cemaatinin başına kim geçecek Cübbeli Ahmet’in …

Sınırsız Hosting