Ana Sayfa / Gündem / Son anket Kim kazanıyor?

Son anket Kim kazanıyor?

14 Mayıs son seçim anketi kim önde yarışı kim kazanacak anket sonuçları. PYİAR son seçim anketi Kemal Kılıçdaroğlu’nu kazanıyor gösterdi. Genel seçimlere üç gün kalmışken anket şirketlerinin de son anket sonuçları bir bir yayımlanmaya devam ediyor. PİAR Araştırma’nın yayımlamış olduğu son ankete göre; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, seçimi ilk turda kazanıyor. Ankete göre; Kılıçdaroğlu’nun oy oranı 51,3 iken Erdoğan’ın oy oranı ise 45,3.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçimlere üç gün kalmışken, Türkiye’nin anket şirketlerinden seçime yönelik son anket sonuçları gelmeye devam ediyor. Anket verilerini son açıklayan şirket ise PİAR Araştırma oldu.

PİAR Araştırma’nın son anketine göre; cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu kazanıyor. Ankete göre; Kılıçdaroğlu, seçimi ilk turda kazanırken, oy yüzdesi ise yüzde 51,3.

ALTI PUAN FARK VAR

PİAR Araştırma’nın, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelini temsil eden 26 ilde CATI yöntemi ile yaptığı ve %95 güvenilirlik düzeyi ve 1.98 güven aralığında olarak duyurduğu son anketine göre oy oranları şu şekilde:

Kemal Kılıçdaroğlu: Yüzde 51,3

Recep Tayyip Erdoğan: Yüzde 45,3

Sinan Oğan: Yüzde 2,6

Muharrem İnce: Yüzde 0,8

fv14hv6xoaaqzb5.jpg

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Sınırsız Hosting