Ana Sayfa / İlginç / Söz son bölüm (Söz 62 bölüm) fragmanı

Söz son bölüm (Söz 62 bölüm) fragmanı

Söz izle son bölüm. Söz 62. bölüm izle fragmanı. Yavuz ve Savcı Derya el elele. Söz 69. yeni bölüm fragmanı bugün STAR TV’de ekrana geldi. Söz yeni fragmanda gerilim tırmanıyor. Yavuz, Ateş’e ay yıldızı anlatıp onu kendine getirmeye çalışıyor. Derya ile el el görülüyor. Ayrıca Yavuz, Derya ve Linda karşı karşıya geliyor. İşte Söz 69. yeni bölüm fragmanı

Star TV Söz son bölüm izle Söz dizisi 62 bölüm fragmanı. Söz’de Ateş Nazlı karşılaşması. Yavuz komutan yine Dragan’ı perişan ediyor. Orhan’ın tutulduğu güvenli evin Dragan tarafından bulunması harekât merkezinde içeriden bilgi sızıntısı olduğu şüphesine neden olur. Köstebeğin kimliğinin ortaya çıkarılması için bir soruşturma başlatılır ve tüm personel bu soruşturma kapsamında sorgulanır. Sorgulama sırasında Seda’nın hamlesiyle bütün oklar Eylem’e çevrilecektir.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Kurulması planlanan terör devletine dair belgelerin güvenlik güçlerinin eline geçmesi Sami ve ekibini tedirgin eder. Yakayı ele vermenin eşiğindeyken Sami içerdeki köstebek Seda ile irtibata geçip belgelerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyler.

SÖZ’DE HEYECAN FIRTINASI

Nazlı büyük bir umutla Tim’den gelecek güzel haberi beklerken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Saatten gelen sinyalin Ateş’e ait olmadığını öğrenince yıkılan Nazlı’nın yolu beklemediği bir anda Ateş ile kesişecektir.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting