Ana Sayfa / Kadınca / Star TV Beni Affet son bölüm 2 Mayıs
BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ

Star TV Beni Affet son bölüm 2 Mayıs

2 Mayıs Star TV yayın akışı ve Beni Affet yeni bölüm 1174. Beni Affet 1174. Bölüm 2 Mayıs 2017. Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Beni Affet 1174.Bölüm Fragmanı Yayında Gelecek Bölüm Ne Olacak? Cüneyt Ferideyi kaybedince Yıkılır Banu’nun şok itirafı ortalığı karıştırıcak Beni Affet 1174.Bölüm Fragmanı ve özeti Star Tv

Star tv yayın akıyı ve sStar Tv canlı yayını 2 Mayıs 2017 Beni Affet yeni bölüm ve Cüneyt’in pişmanlığı. Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Beni Affet 1174.Bölüm Fragmanı yayınlandı. yeni bölümde heyecan dorukta Cüneyt Feride’yi kaybedince yıkılıyor. Banunun şok itirafı dengeleri sarsacak.Osman ile Filiz arasında neler yaşanacak. Zühre ikiliyi ayrımayı başaracakmıdır. Ateş ile Gülüm arasındaki geçmiş ortaya çıkıcakmı?Beni Affet yeni bölümde neler yaşanacak.

Ferdideyi bir kez daha kaybeden cüneyt perişan haldedir. banu . melise cüneyt ve feride arasında geçenleri anlatır. ikilinin yapacagı plan merak konusudr. filiz huzursuzluk çıkarmak için kozanlara gelir. osmanla filiz arasında geçen bazı konuşmalara şahit olan zühre büyük bir tepki verirr.

 

İlginizi Çekebilir

Ceylan Ertem neci, nereli ve kim?

Şarkıcı Ceylan Ertem aslen nereli, yaşı, eğitimi. Ceylan Ertem sokak köpekleri için ne dedi? Ceylan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting