Ana Sayfa / İlginç / Sultanahmet’te yeni otel açılıyor: Crio

Sultanahmet’te yeni otel açılıyor: Crio

Hilton, İstanbul’un tarihi yarımadasının en güzel yeri olan Sultanahmette Crio markasıyla yeni ve lüks bir otel açma hazırlığında. Türkiye pazarına 63 yıl önce giren ve hala aynı binada faaliyetlerini sürdüren ilk ve tek uluslararası marka olan Hilton, Crio markasıyla Sultanahmet’te otel açacak.

Turizmi sektörünün önemli oyuncularından Hilton, 2019’da yeni 27 otel daha açıyor. Sultanahmet’te açılacak olan hilton otelinin yeni adı ise Crio olacak yeni bir marka olacak.

Yeşilçam filmlerine mekan olan Hilton Bosphorus’un ardından Türkiye’nin çeşitli kentlerine dağılan 63 otellik zincire sahip olan marka, 2019 yılında 27 yeni otel açmayı planlıyor.

Hilton Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, Türkiye’de bulunan Hilton markalı otellerden 20’sini kendilerinin yönettiğini, 43’ünün de franchise olduğunu belirtti.2019’da 27 yeni otel açacağız

Ekonomist’te yer alan habere göre Zerunyan, gelecek planları hakkında şöyle dedi: “2019’da 27 yeni otel açacağız. Crio markasıyla Sultanahmet ve Bodrum’da oteller açılacak. İngiltere’den sonra Avrupa’da en çok otel Türkiye’de yer alıyor.

Türkiye’deki ilk otelimiz olan Hilton Bosphorus’ta sözleşme 2021 sonuna kadar ancak 2021’den sonrası için uzun vadeli yeni bir sözleşme olacaktır. Bu otelde modernizasyon da yapılacak.”

Türkiye’de 5 bin 600 çalışanı bulunan Hilton, ülkemizde yılda 2 milyon 23 bin misafir ağırlıyor.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting