Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2024 Sahra diskalifiye

Survivor 2024 Sahra diskalifiye

Survivor 2024 Sahra elendi kendi isteği ile. Sahra Survivor’u terk etti. Survivor All Star 2024 yarışmacısı ‘Sahra Işık kimdir?’ sorusu haftanın üçüncü eleme adayı olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Survivor All Star 2024 yarışmasında mavi takımda yer alan Sahra Işık’ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Sahra kimdir? Survivor Sahra nereli, mesleği nedir, eşi kim, evli mi?

Sahra Survivor 2024’ten ayrıldı. Survivor 2024 All Star Sahra Işık diskalifiye oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda sular durulmuyor. Neredeyse her bölümde sakatlıklar, kavgalar ve diskalifiyenin eşiğine gelen olaylar yaşanıyor. Yayınlanan 35. Bölüm fragmanına sunucu Murat Ceylan’ın açıklamaları damga vurdu. Ceylan, 4 eleme adayı Aysu, Aleyna, Sahra ve Pınar’dan birinin düelloya katılmadan veda etmek zorunda olduğunu söyledi. Bu noktada ise sakatlığı olan Sahra’nın diskalifiye olduğu iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Gözler yeni bölümde yaşanacaklara çevrildi. Peki, Survivor Sahra diskalifiye mi oldu, elendi mi, neden yok? İşte, detaylar!
TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışması 2024 Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım arasında mücadele kıran kırana geçerken kavgalar, kaoslar ve diskalifiyeler de eksik olmuyor. 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan Survivor 35. bölümde yine bir diskalifiye yaşanacak. Yayınlanan fragmanda sunucu Murat Ceylan’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ceylan’ın 4 eleme adayı Aysu, Aleyna, Sahra ve Pınar’dan birinin düelloya katılmadan veda etmek zorunda olduğunu söylemesi üzerine bazı sosyal medya kullanıcıları Sahra’nın diskalifiye olacağını iddia etti. Peki, Survivor Sahra diskalifiye mi oldu, elendi mi, neden yok?
SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ada konseyinde 4. eleme adayını belirledi. Konseyde 4 Aleyna, 4 Gizem, 2 Nagihan, 2 Merve, 2 Nefise şeklinde oylama sonucu çıktı.

İki eşit oya sahip olan Aleyna ve Gizem’in hangisinin eleme potasına gönderileceğine takım kaptanı karar verdi. Kırmızı takım kaptanı ise takıma yeni gelen Sema olmuştu. Sema ise 4. eleme adayı olarak Aleyna’yı seçti. Böylelikle 4. ve son eleme adayı Aleyna oldu.

Eleme adaylarının belli olmasının ardından, Acun Ilıcalı, performansa göre eşleşmeleri açıkladı. İlk eşleşme Pınar-Sahra asasında olacak. İkinci eşleşme ise Aleyna-Aysu olacak.
DÜELLO GECESİNDE ŞOKE EDEN AÇIKLAMA!

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor 2024 All Star, 15 Şubat 2024 Perşembe akşamı 35. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan, düello oyununa başlarken seremonide yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti.

Ceylan, düelloda bir kişinin yer alamayacağını ve Survivor’dan ayrıldığını açıkladı:

“Normalde dört aday olmanız lazım, toplamda üç kişisiniz. Maalesef bir kişi bir daha dönmemek üzere gelemeyecek.”
SURVİVOR SAHRA DİSKALİFİYE İDDİASI GÜNDEMDE!

Sosyal medyada yarışmayı dikkatle takip eden yarışmacılar Sahra’nın diskalifiye olduğunu iddia etti.

Uzun süredir sakatlığı sebebiyle hastaneye giden ve yarışlarda yer almayan Sahra’nın ada hayatında da çok görünmemesi gözlerden kaçmadı.
SURVİVOR SAHRA DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ?

Sahra diskalifiye oldu iddiası gündeme yerleşti. Survivor Sahra’nın diskalifiye olup olmadığı yeni bölümle birlikte belli olacak.
SURVİVOR’DA KİM DİSKALİFİYE OLACAK?

Yayınlanan fragmanla sosyal medya ikiye ayrıldı. Büyük çoğunluk Sahra diskalifiye oldu derken bir kısım izleyici de Aleyna diskalifiye oldu iddiasında bulundur.

Survivor’da diskalifiye olan isim bu akşam yayınlanacak olan bölümle belli olacak. Belli olduğunda yer vereceğiz.
SAHRA IŞIK KİMDİR?

Survivor 2014’e damga vuran Sahra Işık 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Nurcan Meral Özel neci, nereli ve kim?

Nurcan Meral Özel aslen nereli, eğitimi, yaşı, meleği bilgileri. Yeni Kandilli müdürü  Prof. Dr. Nurcan …

Sınırsız Hosting