Ana Sayfa / Ekonomi / Trendyol borsaya mı geliyor?

Trendyol borsaya mı geliyor?

Trendyol kime ait, hangi şirketin, Trendyol başında kim var? Trendyol BİST’e mi girecek, halka arz mı olacak? Borsa’da Trendyol hisseleri ne olur soruları. Trendyol halka arz mı oluyor? Trendyol Grup … Trendyol, Borsa İstanbul’da halka arz olma planlarıyla dikkat çekiyor. Şirketin güçlü bilançosu ve uluslararası yatırımcı desteğiyle halka arz beklentisi, yatırımcılar arasında merakla bekleniyor. Detaylar için haberimize göz atın!

Trendyol Borsa İstanbul7a mı giriyor, halkı arzı ne zaman kaç lot veir şimdiden soruluyor. Trendyol kime ait, pangi firmanı ve başında kim var cevapları. Trendyol, Borsa İstanbul’da halka arz olma planlarıyla gündeme geldi. E-ticaret devinin halka arz beklentisi, yatırımcılar arasında büyük ilgiyle karşılandı. Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin, şirketin güçlü bilançosuna ve uluslararası yatırımcı desteğine dikkat çekerek, halka arz sürecinin aceleye getirilmeyeceğini vurguladı. Ancak, halka arz tarihleri ve detayları henüz netlik kazanmış değil. Şirketin, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı sonrasında halka arz sürecine girmesi bekleniyor.

“HALKA ARZ İÇİN ACELE ETMEYECEĞİZ”
Çetin, Trendyol’un uluslararası gelir hedeflerini açıklarken, bu yıl gelirlerinin yüzde 20’sinin uluslararası kaynaklardan olmasını beklediklerini ifade etti. Ayrıca, halka arz aşamasında gelirlerinin en az yüzde 50’sinin uluslararası kaynaklardan olmasını hedeflediklerini belirtti. Çetin ayrıca, Körfez bölgesindeki aktif müşteri sayılarının artışına ve uluslararası genişlemeye odaklandıklarını dile getirdi. Çetin açıklamasında “Güçlü bilançolarımız var, yatırımcılarımız ciddi uluslararası destek sağlıyor. Halka arz için acele etmeyeceğiz. Nihayetinde tüm teknoloji şirketleri gibi planlarımızda olacak” ifadelerine yer verdi.
Geçen yılın performansına da değinen Çetin, Trendyol’un dolar bazlı büyümesinin yüzde 50’ye yakın olduğunu ve bu yıl çift haneli büyümeyle başladıklarını belirtti. Önceliklerinin işlerini uluslararası arenaya taşımak olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Tavukta ihracat yasağı

Tavuk ve tavuk ürünlerine ihracat yasağı geliyor. tavuk eti fiyatlarını düşürmek için ihracatı yasaklanıyor. Son …

Sınırsız Hosting